Hoge, geïntegreerde vakkenkast op maat, door Tim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tim

Tim

NL

Makkelijk

1 minuut

Tim maakte zelf een creatieve vakkenkast met verschillende dieptes. De kast is compleet geïntegreerd in het geheel en sluit perfect aan bij de vensterbank, radiatorombouw en is de blikvanger van de kamer geworden. Wat een prachtresultaat Tim!

Omschrijving van Tim

Hoge vakkenkast aan de wand, met kastjes aan de onderkant (met legplanken) en mooie open vakken aan de bovenkant. Kast is qua diepte verspringend (kasten dieper dan de vakken).

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na een verbouwing wilden we graag een mooie blikvanger in de woonkamer, om mooie spullen in het zetten, maar ook praktische opbergruimte heeft. Daarvoor hebben we deze kast getekend en laten maken bij opmaatzagen.nl. Zelf heb ik hier later nog lampjes ingemaakt, welke goed weg te werken zijn door de holle planken!

Afmetingen van mijn DIY project

237,5 cm hoog 118,0 cm breed

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.190,94


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken