Het TV-meubel van Mitchell vormt de woonkamer

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mitchell

Mitchell

NL

Makkelijk

3 minuten

Lekker een avondje TV kijken, wie wilt dat nou niet? Belangrijk is daarbij wel dat dit zo comfortabel mogelijk kan. Daarom heeft Mitchell zelf een TV-meubel ontworpen! Allereerst koos hij voor MDF blank, waarna hij het vervolgens zelf heeft afgewerkt met zwarte verf. Om de TV-meubel helemaal af te maken, heeft hij er zelf spotjes ingeplaatst door de uitsparingen die erin waren gemaakt. Nu heeft Mitchell een unieke zwarte TV-meubel gemaakt van MDF-plaatmateriaal!

Omschrijving van Mitchell

Hoe cliché het ook klinkt, je TV bepaalt voor een groot deel hoe je woonkamer eruit gaat zien. Een mooi TV-meubel moet daarom aan best wat eisen voldoen. Mitchell heeft om die reden een TV-meubel op maat ontworpen!

Het TV-Meubel van Mitchell

De plek van een TV-meubel is belangrijker dan je misschien denkt. Het maakt niet uit hoeveel TV je kijkt, áls je TV kijkt wil je dat natuurlijk zo comfortabel mogelijk doen. Het is daarom belangrijk dat je vanaf je stoel(en) of bank(en) de TV duidelijk kunt zien. Daarnaast is het belangrijk dat je geen last van zonlicht kunt hebben tijdens het kijken. Zonlicht wat zijwaarts op de TV schijnt is niet ideaal, maar kan gemakkelijk worden opgelost door de gordijnen dicht te doen. Zonlicht wat direct in je gezicht komt tijdens het TV kijken maakt een comfortabele kijkervaring onmogelijk. De plek van je TV-meubel en de meubels daaromheen zijn dus erg belangrijk. En omdat een TV-meubel dus zo belangrijk is, wil je natuurlijk ook dat hij er mooi uitziet!

Mitchell heeft om die reden zijn eigen TV-meubel ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Blank. Vervolgens heeft hij het zelf nog zwart geschilderd en heeft hij spotjes geplaatst in de daarvoor gemaakte uitsparingen.

Meubels maken van MDF Blank

Voor veel maatwerk meubels wordt MDF gebruikt. Het is een stevig en vlak materiaal wat heel gemakkelijk te bewerken is. MDF is namelijk een vezelplaat, wat betekent dat de plaat bestaat uit allemaal samengeperste houtvezels. Hierdoor kan het materiaal niet splinteren of kromtrekken! Mitchell heeft MDF Blank gebruikt voor zijn meubel. Dit is de standaardvariant van MDF die nog helemaal naar eigen wens af te werken is.

Bekijk MDF Blank in de webshop!

Het eindresultaat

Mitchell heeft het TV-meubel zelf gegrond en vervolgens afgewerkt met een zwarte verf. Hierdoor heeft het meubel een mooie, rustige uitstraling en steek hij mooi af tegen de witte muren. De ingebouwde spotjes geven het TV-meubel een gezellige sfeer, zeker met het warme licht van de spotjes zelf! We hopen dat je er nog jaren plezier van mag hebben Mitchell!

Wil je zelf ook zo’n tof TV-meubel op maat in je kamer hebben staan? Dat is makkelijker dan je denkt! Je tekent jouw ontwerp uit op ons schetspapier en zet alle specificaties in onze maatwerk configurator. Je krijgt dan direct de prijs te zien! Is alles naar wens? Dan kun je jouw meubel bestellen. Wij maken van jouw ontwerp een werktekening en zagen alle onderdelen op maat. De staanders en liggers zetten we alvast voor je in elkaar en we maken er een handig bouwpakket van, inclusief handleiding! Als alles voor jouw meubel af is brengen we het op afspraak bij jou thuis. Dit kan al vanaf 15 werkdagen!

Bestel jouw maatwerk meubel op maat!

Afmetingen van mijn DIY project

235,0 × 220,0 × 40, 0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken