Grote vakkenkast én opbergkast op maat, door Bonnie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bonnie

Bonnie

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben de vakkenkast Jan gecombineerd met een gesloten kast zodat we nog meer opbergruimte in de woonkamer hebben. We zijn mega blij met het eindresultaat, echt een pronkstuk in de woonkamer.

Vakkenkast Jan met een twist!

Twee pallets was het in totaal. En met goede zin gingen we aan de slag. Al vrij snel stond het vakkenkastdeel. Maar toen moesten we de kast verplaatsen en vanwege het gewicht van de kast was dat geen gemakkelijke opgave. Met vilt onder de kast lukte het wel. En toen stond de kast vrij snel in elkaar. Het lakken viel wel wat tegen. Het is prima te doen, maar zo’n formaat kast kost even tijd;-) naar het eind resultaat mag er zijn.

De afmetingen van de kast

335,0 breed
259,0 hoog
50,0 diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken