Grote Tv-kast in Histor yippee blue geverfd, door Laura

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Laura

Laura

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Deze kast is 3 meter breed en 2,60 meter hoog! We hebben de kast een beetje speels laten zijn door de verschillende maten en deurtjes!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Mijn vader en ik hebben deze kast samen in elkaar gezet! Dit was heel makkelijk om te doen! Er zat een fijne beschrijving bij en alles wat nodig was zat erbij. Hierna heb ik alle randjes van de kast gekit en de kast in de grond gezet.

Als laatste hebben we de kast in de kleur yippee blue van histor geverfd. Het is een grote mooie kast. We zijn er super blij mee! Goed te doen!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

3 m bij 2,60 m en 40,0 cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken