Grote, budgetvriendelijke vakkenkast op maat van MDF, door Martijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Martijn

Martijn

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Onze ruime woonkamer heeft een extra uitbouw. Door een vakkenkast over de hele muur in de uitbouw te plaatsen, wordt dit gedeelte meer betrokken bij het woongedeelte in de woonkamer.

Op zoek naar een vakkenkast op maat

Onze zoekopdracht was een op maat gemaakte vakkenkast naar eigen ontwerp. De site; OPMAATZAGEN.nl bood hetgeen wij in gedachten hadden. We zijn ideeën gaan opdoen in de showroom en aan de hand van de verkregen informatie een vakkenkast gaan samenstellen. Het meedenken en de terugkoppelingen van Ivonne waren fijn. Het bestellen op de site was eenvoudig.

Na levering van de losse kastdelen zijn we aan schilderen gegaan voor de eerste laag. Het in elkaar zetten heel duidelijk en fijn werken! De kast stond zo in elkaar.

Na het aanbrengen van meerdere verflagen was de kast gereed om in te richten.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

363,0 x 258,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken