Groot, TV meubel op maat met symmetrisch design, door steve

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Steve

Steve

NL

Makkelijk

1 minuut

Wil jij ook de ontwerper zijn van je eigen maatwerk vakkenkast? Bij OPMAATZAGEN.nl kan je hiervoor terecht. Stel zelf je plaatmateriaal, aantal vakken, deurtjes etc. samen om zo je gewenste kast te hebben in je huis. Door zelf spotjes in de kast te plaatsen zoals Steve, heeft de kast meteen een luxe uitstraling!

Omschrijving van Steve

Met 4 deurtjes en meerdere open vakken hebben wij nu alle ruimte om er spullen in op te bergen of om juist accessoires te laten zien. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij hebben zelf een maatwerk vakkenkast samengesteld met behulp van OPMAATZAGEN.nl. Een paar keer hebben we contact gehad met hun om enig advies te vragen. Nadat het bouwpakket was geleverd, kon we snel aan het werk. Met de meegeleverde handleiding was enorm gemakkelijk de kast in elkaar te zetten. Het is een middagje werken, maar dan heb je ook wat. 

Afmetingen van mijn DIY project

249,0 × 353,0 × 45,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken