Groengrijze vakkenkast die subtiel opgaat in de omgeving, door Jeroen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jeroen

Jeroen

NL

Makkelijk

2 minuten

Op zoek naar een unieke vakkenkast? Bij OPMAATZAGEN.nl ontwerp je je eigen vakkenkast, laat je deze in materiaal met een grondlaag leveren en schilder je de kast in een kleur naar wens. Jeroen bestelde zijn maatwerk vakkenkast in MDF Lakdraag, om deze vervolgens in een groengrijze kleur te verven; dezelfde kleur als de muren rondom de kast waardoor deze opgaat in de omgeving.

De kast van Jeroen

Jeroen heeft een vakkenkast ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Lakdraag. Vervolgens heeft hij de kast zelf geschilderd in dezelfde kleur als de muur. Dat maakt het een mooi geheel! Doordat de kast geen achterwand heeft kunnen schakelaars en stopcontacten alsnog bereikt worden. De speelse indeling en de variatie tussen open en gesloten vakken zorgen ervaar dat het geheel niet te strak oogt en dat er genoeg ruimte is om dingen in op te bergen. Een echte maatwerk kast dus!

Meubels maken van MDF Lakdraag

MDF is een materiaal wat veel wordt gebruikt bij het maken van strakke meubels. Het materiaal is namelijk gemakkelijk te bewerken en kan op veel verschillende manieren worden afgewerkt. Vaak wordt het materiaal geverfd, maar dan moet MDF nog wel gegrond worden. Dit kan een tijdrovende klus zijn en daarom is er MDF Lakdraag ontwikkeld. De variant heeft een folie aan de boven- en onderkant die dient als een grondlaag. Hierdoor kun je het materiaal direct aflakken in de gewenste kleur!

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken