Thuiswinkel Waarborg

Een TV-meubel voor in de woonkamer, van Tessa

Een TV-meubel voor in de woonkamer, van Tessa
Een TV-meubel voor in de woonkamer, van Tessa
Een TV-meubel voor in de woonkamer, van Tessa
Een TV-meubel voor in de woonkamer, van Tessa

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Tessa was op zoek naar een mooie kast en TV-meubel voor in de woonkamer. Ze heeft haar eigen meubel ontworpen en door ons op maat laten maken. Het eindresultaat zie je hier!

De kast van Tessa

Om een mooie plek te creëeren voor de TV heeft Tessa dit TV-meubel ontworpen. Met een mooi, ruim, symmetrisch ontwerp heeft de kast een rustige uitstraling, ondanks zijn grote formaat. Naast ruimte voor een TV heeft de kast van Tessa ook voldoende ruimte om spullen in op te bergen. De gesloten vakken onderaan bieden genoeg ruimte voor cd’s, dvd’s en mediaboxen en de open vakken bieden plek voor al je pronkstukken. Een aantal vakken hebben zelfs spots, waardoor je dag en nacht van je spullen (én je kast!) kunt genieten.

Bestel jouw maatwerk vakkenkast

Meubels maken van MDF Lakdraag

Tessa heeft haar kast laten maken van MDF Lakdraag, een variant van MDF die voorzien is van een lakdragende folie. Deze folie werkt als een soort grondlaag, waardoor je het materiaal direct kunt schilderen in de gewenste kleur. De kopse kanten hebben nog wel wat extra aandacht nodig, die zijn namelijk niet voorzien deze laag. Voor de kopse kanten kun je gebruikmaken van een randsealer. Daarmee bescherm je het materiaal tegen vocht en kun je het ook makkelijker overschilderen.

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Het eindresultaat

Tessa heeft de kast met een witte lak afgewerkt, waardoor de kast lekker fris is. Een mooi contrast met de wat donkerdere muren! Wil je zelf ook zo’n gave kast in jouw woonkamer? Ontwerp hem zelf en bestel hem met onze maatwerk configurator! Het proces is heel simpel. Je tekent jouw kast uit op ons schetspapier en plaatst alle specificaties, met de schets, in de configurator. Dat is het! De prijs wordt berekend op basis van de door jouw ingevoerde specificaties en je kunt jouw kast direct bestellen. Wij zetten dan jouw schets om in een werktekening en zagen alle onderdelen op maat. Als alle onderdelen op maat zijn gezaagd wordt jouw kast als een handig installatiepakket bij jou thuisbezorgd. Daar zet je de kast eenvoudig in elkaar met de bijgevoegde handleiding. Zin om aan de slag te gaan? Schets jouw droomkast uit en bestel via OPMAATZAGEN.nl!

Lees alle tips voor het maken van een schets!

Geen resultaten gevonden