Een TV-meubel voor in de woonkamer, van Tessa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tessa

Tessa

NL

Makkelijk

2 minuten

Tessa was op zoek naar een mooie kast en TV-meubel voor in de woonkamer. Ze heeft haar eigen meubel ontworpen en door ons op maat laten maken. Het eindresultaat zie je hier!

De kast van Tessa

Om een mooie plek te creëeren voor de TV heeft Tessa dit TV-meubel ontworpen. Met een mooi, ruim, symmetrisch ontwerp heeft de kast een rustige uitstraling, ondanks zijn grote formaat. Naast ruimte voor een TV heeft de kast van Tessa ook voldoende ruimte om spullen in op te bergen. De gesloten vakken onderaan bieden genoeg ruimte voor cd’s, dvd’s en mediaboxen en de open vakken bieden plek voor al je pronkstukken. Een aantal vakken hebben zelfs spots, waardoor je dag en nacht van je spullen (én je kast!) kunt genieten.

Bestel jouw maatwerk vakkenkast

Meubels maken van MDF Lakdraag

Tessa heeft haar kast laten maken van MDF Lakdraag, een variant van MDF die voorzien is van een lakdragende folie. Deze folie werkt als een soort grondlaag, waardoor je het materiaal direct kunt schilderen in de gewenste kleur. De kopse kanten hebben nog wel wat extra aandacht nodig, die zijn namelijk niet voorzien deze laag. Voor de kopse kanten kun je gebruikmaken van een randsealer. Daarmee bescherm je het materiaal tegen vocht en kun je het ook makkelijker overschilderen.

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Het eindresultaat

Tessa heeft de kast met een witte lak afgewerkt, waardoor de kast lekker fris is. Een mooi contrast met de wat donkerdere muren! Wil je zelf ook zo’n gave kast in jouw woonkamer? Ontwerp hem zelf en bestel hem met onze maatwerk configurator! Het proces is heel simpel. Je tekent jouw kast uit op ons en plaatst alle specificaties, met de schets, in de configurator. Dat is het! De prijs wordt berekend op basis van de door jouw ingevoerde specificaties en je kunt jouw kast direct bestellen. Wij zetten dan jouw schets om in een werktekening en zagen alle onderdelen op maat. Als alle onderdelen op maat zijn gezaagd wordt jouw kast als een handig installatiepakket bij jou thuisbezorgd. Daar zet je de kast eenvoudig in elkaar met de bijgevoegde handleiding. Zin om aan de slag te gaan? Schets jouw droomkast uit en bestel via OPMAATZAGEN.nl!

Lees alle tips voor het maken van een schets!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken