Een TOSIZE Furniture inbouw boekenkast op maat, door Hugo

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Hugo

Hugo

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat Hugo zien hoe hij TOSIZE Furniture heeft ingezet om zelf een boekenkast op maat te ontwerpen. Op deze manier heeft hij een prachtige en perfect passende wandkast op maat voor in een nis kunnen realiseren. Door te kiezen voor het materiaal MDF is het meubel perfect in de gewenste kleur te schilderen. Lees hieronder meer over zijn aanpak.

Omschrijving van Hugo

Inbouwboekenkast voor in de woonkamer. In een loze hoek van de kamer hebben we een inbouwkast gemaakt van de vloer tot aan het plafond. We hebben gekozen voor een combinatie van open en dichte vakken en een speelse indeling.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben eerst goed gemeten waar de kast moest komen. Rechts moest ruimte overblijven voor het gordijn, links wilden we ongeveer de diepte aanhouden van de koof in de muur. We hebben de ruimte optimaal benut door de kast de hele ruimte van grond tot plafond te laten beslaan. Nadat we de kast in de online tool hadden samengesteld en besteld kregen we een eenvoudig bouwpakket aangeleverd. Alle onderdelen waren handig gelabeld dus nadat we alle onderdelen goed gesorteerd hadden stond de kast zo in elkaar. Daarna hebben we de kast in de grondverf gezet en in een kleur naar keuze geverfd. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

260,0 cm 
163,0 cm
25,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.107,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken