Een stijlvol bureau combineren met meer kastruimte? Isabel ging je voor!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

arno

arno

NL

Makkelijk

3 minuten

Samenvatting

Een stijlvol bureau combineren met meer kastruimte? Dat is wat Isabel heeft gedaan. Door een bureau te ontwerpen die naast genoeg werkruimte ook nog kastruimte heeft, maakt ze optimaal gebruik van de ruimte!

Het bureau van Isabel

Wat als je een werkruimte wilt creëren in de woonkamer? Dan kom je voor een aantal dingen te staan. Allereerst moet je nadenken over bergruimte. Klinkt misschien onlogisch, maar een bureau gaat hoogstwaarschijnlijk de ruimte van een kast innemen. Extra bergruimte is dus belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk dat het bureau er goed uitziet. Je hebt waarschijnlijk je best gedaan om je woonkamer er leuk uit te laten zien en het zou zonde zijn als een bureau daaraan afdoet. Vervolgens wil je natuurlijk ook dat het bureau optimaal gebruikmaakt van de ruimte die er is. Ruimte bij de muur is beperkt en je wilt niet met onbruikbare ruimtes achterblijven.

Isabel heeft om deze redenen een bureau ontworpen met onze maatwerk configurator. Ruim, stijlvol en met een perfecte pasvorm! Met de configurator kun je namelijk tot op de millimeter nauwkeurig je ontwerp maken en bestellen. Hierdoor heeft Isabel haar bureau precies binnen de nis naast de open haard kunnen maken. Perfecte pasvorm? Check! Met de maatwerk configurator kun je ook kastruimte in je ontwerp verwerken. Isabel heeft daarom ook aan de bovenkant twee gesloten vakken ontworpen. Extra opbergruimte? Check! Onze maatwerk meubels kunnen gemaakt worden van verschillende houtsoorten. Je hebt keuze uit verschillende soorten hout en verschillende soorten afwerkingen; er is dus altijd een houtsoort die past bij jouw interieur!

Ontwerp jouw unieke bureau met onze maatwerk configurator!

Meubels maken van MDF Blank

Voor haar ontwerp heeft Isabel gekozen voor de houtsoort MDF Blank. Dit is de standaardvariant van MDF. Deze variant is nog onbehandeld en kan helemaal naar eigen wens afgewerkt worden. Een goede basis daarvoor is een grondlaag. Hiermee bescherm je het materiaal tegen vocht en zorg je ervoor dat de verflaag mooi dekt. Isabel heeft gebruikgemaakt van zwarte Annie Sloan verf gebruikt voor de afwerking.

Bekijk MDF Blank in de webshop

Ontwerp jouw eigen unieke bureau!

Wil jij ook een bureau op maat ontwerpen en maken? We helpen je graag! Een tafel op maat (laten) maken kan op heel veel verschillende manieren. Je kunt natuurlijk een tafelblad op maat laten maken en daar zelf poten onder zetten, maar je kunt ook een bureau ontwerpen en bestellen met onze maatwerk configurator.

Met die laatste optie kun je ook veel meer dan alleen een bureau ontwerpen. Isabel heeft bijvoorbeeld meer kastruimte erboven ontworpen, maar je kunt bijvoorbeeld ook een archiefkast aan de zijkant ontwerpen. Heb je zelf nog een ander tof idee? Teken het uit op ons schetspapier en bestel het via onze maatwerk configurator. We zien jouw creatie tegemoet!

Bestel het materiaal voor jouw bureau op maat

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken