Een stevige boekenkast op maat van timmerpaneel grenen, door Roelof

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

roelof

roelof

NL

Makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Roelof zien hij een boekenkast op maat heeft gemaakt. Door te kiezen voor timmerpaneel grenen 28mm heeft de kast een stevige en robuuste uitstraling. Lees meer over de ervaring van Roelof hieronder.

Omschrijving van Roelof

We hebben een kast onder de trap laten maken met gipsplaten. Deze kast hebben we door laten lopen. De nis die hierdoor ontstond hebben we gebruikt om hierin een boekenkast te maken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

In eerste instantie heb ik een schets gemaakt van de boekenkast zoals we die wilde hebben. Een dikker ordner moest erin kunnen dus de vakken moesten minimaal 32 cm hoog zijn. de kast moest vanaf de grond tot het plafond lopen en we wilde dikke planken gebruiken, vandaar dat we uitkwamen op grenen van 28 mm dik. ik heb hem van de grond af aan opgebouwd dus laag voor laag. Als achterkant heb ik multiplex gebruikt en dat wordt nog geverfd in de kleur van het behang. Hierdoor wordt het 1 geheel

Afmetingen van mijn DIY project

100,0 cm breed
262,0 cm hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van roelof en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 459,67


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken