Een matzwarte wandkast op maat gemaakt, door Suzanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Suzanne

Suzanne

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een prachtige zwarte wandkast met 8 open vakken en 4 deurtjes. De volledige wand is bedekt voor optimale opbergruimte en grote vakken om mooie accessoires te showen.

Zelf een matzwarte kast in elkaar zetten

Nadat we de maten hadden genoteerd (en nog eens gecontroleerd hadden) hebben we de kast besteld. Met deze afmetingen heb je wel 2 paar handen nodig om het in elkaar zetten. Alles werd exact op maat geleverd en zoveel mogelijk was al voor gemonteerd. Na het opschuren was één grondlaag en één aflak laag voldoende voordat de kast (gewaagd) matzwart was. Een groot project maar daardoor extra trots op het eindresultaat! Omdat de kast één met de muur is geworden oogt het geheel rustig en straalt het naar mijn mening veel luxe uit.

Een matzwarte kast op maat

235,0 cm breed bij 263,0 cm hoog en 40,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken