Thuiswinkel Waarborg

Een licht grijze maatwerk kast van MDF Lakdraag, door Henriët

Een licht grijze maatwerk kast van MDF Lakdraag, door Henriët
Een licht grijze maatwerk kast van MDF Lakdraag, door Henriët
Een licht grijze maatwerk kast van MDF Lakdraag, door Henriët
Een licht grijze maatwerk kast van MDF Lakdraag, door Henriët

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Lekker ruim en lekker licht, daar streef je naar bij het inrichten van de woonkamer. Daar hoort een optimaal gebruik van de ruimte bij en dus vaak een maatwerk kast! Dit is de kast van Henriët, gemaakt van MDF Lakdraag en in dit artikel vertellen we je er meer over!

De kast van Henriet

Henriet heeft deze maatwerk kast ontworpen voor in haar woonkamer. Het is daarom belangrijk dat de kast niet alleen genoeg ruimte heeft voor alle spullen, maar ook dat de kast er mooi uit ziet! Dat is in ieder geval goed gelukt. Door de overzichtelijke, maar toch speelse indeling heeft de kast een fris uiterlijk. Henriet heeft de kast met een lichtgrijze verf afgewerkt, waardoor de kast mooi afsteekt tegen de muren en de vloer. Een mooi resultaat! Het bovenste gedeelte bestaat uit open vakken en is vrij ingedeeld met vakken van verschillende formaten. Elk vak biedt genoeg ruimte voor de spullen die er in moeten staan, echt maatwerk dus! De onderste vakken zijn mooi symmetrisch en hoeven door het push-to-open systeem geen greepjes te hebben. Hierdoor blijft het uiterlijk van de kast mooi rustig.

Meubels maken van MDF Lakdraag

Henriet heeft haar maatwerk kast gemaakt van MDF Lakdraag. Dit is een variant van MDF waar een folie op is aangebracht. Deze folie dient als een soort grondlaag, waardoor je het materiaal direct kunt gaan schilderen. Hierdoor bespaar je jezelf een hoop tijd!

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een mooie vakkenkast die een mooie toevoeging is aan het interieur! Dit is wat Henriet er zelf over te zeggen had:

Tijdens het bestellen van onze vakkenkast naar eigen ontwerp zijn wij per mail zeer goed geholpen met het optimaliseren van ons ontwerp. De levering verliep vervolgens zeer snel en de kast kwam als een groot bouwpakket binnen. Zelfs met onze beperkte kluservaring was de vakkenkast met de duidelijke beschrijving gemakkelijk te monteren. En daar staat ‘ie dan! We hebben hem vervolgens geschilderd in de kleur naar keuze met een fantastisch eindresultaat!

Mijn kluservaring

Helemaal mee eens Henriet, wat een prachtige kast! Wil je zelf ook zo’n toffe maatwerk kast ontwerpen? Dat kan! Je schetst hem uit op ons schetspapier en zet alle specificaties in onze maatwerk configurator. En dan? Niks! Je bent al klaar! Wij zetten jouw ontwerp om in een bouwtekening en zagen alle onderdelen op maat. De holle planken zetten we alvast voor je in elkaar en we leveren alles als bouwpakket, inclusief handleiding, bij jou thuis. Zo simpel kan het zijn!

Bestel jouw kast op maat!

Geen resultaten gevonden