Een Crossfit lifting platform van underlayment fins vuren, door Kevin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kevin

Kevin

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Als thuissporter is het fijn om het goed voor elkaar te hebben. Zo ging Kevin aan de slag met op maat gezaagd underlayment fins vuren om een eigen crossfit lifting platform te maken. Door zijn goede voorbereiding mag het resultaat er zijn. 

Omschrijving van Kevin

Na een lange tijd zelfonderzoek te hebben gedaan online en bij verschillende crossfit boxen de trainers te hebben besproken, heb ik uiteindelijk besloten om mijn budget 'Home-Gym' naar een hoger niveau te tillen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Uiteindelijk kwam ik terecht bij deze handige online zaagservice. Na wat metingen te hebben gedaan met een simpele meetlint heb ik de maten kunnen vaststellen om een houten plaat te bestellen die ik als ondergrond kon gebruiken voor mijn (OLY) gewichthefplatform. Mijn Squat rack en gewichten heb ik besteld via 'Rogueeurope.eu' en de vloermatten heb ik besteld via Amazon. Deze vloermatten heb ik om ervoor te zorgen dat het hout niet schuurt en/of geen direct contact heeft met mijn houten vloer. Het hout dat ik heb besteld en op maat heb laten zagen is: Underlayment Fins Vuren 15 mm. De plaat blijft op zijn plek en schuift niet. Dit doordat ik de randen van de plaat met 2mm laten rond zagen met het idee dat ik de plaat gemakkelijk aan de binnenzijde van het rack kan plaatsen en de bouten van mijn Squat rack (die rusten op het hout) ervoor zorgen dat deze op zijn plaats blijft liggen. Het hout is perfect tot op de MM toe gezaagd en de kwaliteit is prima. Ik heb het intensief getest met front/backsquat (tot 120KG) en tevens ook zonder enige problemen clean and jerks kunnen doen. (Uiteraard laat ik het gewicht niet direct op het hout vallen).

Afmetingen van mijn DIY project

222,0 x 107,1 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kevin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 140,41


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken