DIY kastje voor buitenbieb van MDF Tricoya, door Frank

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Frank

Frank

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een buitenbieb gemaakt. Deze dient om gelezen boeken in te zetten, zodat anderen hier ook plezier aan beleven. Anderen kunnen ook aanvullen met hun boeken.

Buitenbieb op maat

Vanuit de in Solidworks gemaakte tekeningen, het gezaagde materiaal besteld bij "OPMAATZAGEN.nl". Het corpus eerst in elkaar gezet met lamello's en daarna geschroefd. Alle naden gekit opdat de boeken droog blijven. De deur in elkaar gezet met Domino's en houtlijm D2. Alles schroefgaten weggewerkt met Alabastine snelplamuur. Gegrond met speciale MDF grondverf. De lak kwam van GAMMA en de RVS poten van IKEA. Potscharnieren (2 boven en 1 onder) en magneetsluitingen had ik nog liggen.

De afmetingen van het kastje

Poten: 105,0 cm
Kast: 60,0 cm x 85,0 cm x 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Frank en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 674,88


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken