DIY: Een witte vakkenkast op maat, door Anouk

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Anouk

Anouk

NL

Makkelijk

1 minuut

Voor in de woonkamer wilde Anouk een nieuwe kast, zodat haar woonkamer een modernere stijl kreeg. Om de kast volledig naar wensen te krijgen, heeft ze zelf de kast ontworpen bij ons. Dit kan eenvoudig via onze configurator. Met wat decoratieve dingen heeft ze de kast helemaal zelf gemaakt, hoe tof? Kijk hier naar het resultaat!

Omschrijving van Anouk

Mooie witte kast met 4 deuren en meerdere vakken van verschillende formaten, waardoor we er allerlei soorten decoraties kunnen inzetten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Gelukkig zat er een duidelijke werkbeschrijving bij, hierin werd stapsgewijs uitgelegd hoe je de kast in elkaar kan zetten. Eerst begin je met jet frame en dan stapje voor stapje wordt de kast verder opgebouwd. Door de schroeven op de juiste plek te zetten, zijn die volledig uit beeld gebracht. 

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken