Thuiswinkel Waarborg

De MDF Lakdraag vakkenkast van Marc

De MDF Lakdraag vakkenkast van Marc
De MDF Lakdraag vakkenkast van Marc
De MDF Lakdraag vakkenkast van Marc

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Marc heeft van MDF een vakkenkast gemaakt die perfect past in zijn interieur. Hoe hij dit heeft gedaan? Met de maatwerk configurator van OPMAATZAGEN.nl! Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier meer!

(Fotocredits: @christine_nmbr7 op Instagram)

De kast van Marc

Marc heeft een kast gemaakt van MDF Lakdraag voor in de woonkamer. Deze kast heeft Marc zelf ontworpen zodat hij perfect past in de woonkamer. Dit kun je eenvoudig doen door jouw kast uit te schetsen op ons schetspapier en alle specificaties in onze maatwerk configurator te zetten. Je krijgt dan gelijk de prijs van de kast te zien, zonder dat je een offerte hoeft aan te vragen! Als je tevreden bent met je ontwerp kun je jouw kast gelijk bestellen. Zo simpel kan het zijn!

Bestel jouw maatwerk vakkenkast!

Een kast maken van MDF Lakdraag

Marc heeft zijn kast gemaakt van MDF Lakdraag. MDF is een populair materiaal bij het maken van meubels, omdat het heel makkelijk is te bewerken, het splintert namelijk niet! Daarnaast kun je heel veel kanten op met de afwerking van het materiaal. Een nadeel van MDF is alleen wel dat het een sterk zuigende werking heeft. Hierdoor kan standaard MDF niet goed tegen vocht en heeft het eerst een goede grondlaag nodig voordat je het kunt schilderen. MDF Lakdraag biedt een oplossing voor deze problemen. De lakdragende folie beschermt het materiaal tegen vocht en zorgt ervoor dat je het MDF direct kan schilderen in de gewenste kleur. Handig toch?

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Een maatwerk vakkenkast in elkaar zetten

Een maatwerk vakkenkast van OPMAATZAGEN.nl wordt geleverd als handig bouwpakket. In dit bouwpakket vind je alle planken die op maat zijn gezaagd voor jouw kast, waarin alle onderdelen als scharnieren, ladegeleiders en kettinkjes al zijn voorgemonteerd. Daarnaast vind je ook alle schroeven die je nodig hebt om de kast stevig te maken. Om de montage makkelijker te maken zit er ook een handleiding in het pakket. Het in elkaar zetten van de kast is heel eenvoudig. Je schuift alle onderdelen in elkaar en schroeft ze vast voor extra stevigheid. Vervolgens klik of schuif je eventuele deurtjes, lades of kleppen eenvoudig in de kast.

Download ons schetspapier

Geen resultaten gevonden