Thuiswinkel Waarborg

De zwarte maatwerk kast van Danny

De zwarte maatwerk kast van Danny
De zwarte maatwerk kast van Danny
De zwarte maatwerk kast van Danny

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Danny heeft bij ons een maatwerk kast besteld van MDF Zwart V313. Deze kast heeft hij zelf ontworpen en dat kan jij ook!

Omschrijving van Danny

Voor in de woonkamer was een groot opslag-meubel gewenst voor onze boeken, beelden en speelgoed. Deze hebben we met behulp van OPMAATZAGEN.nl weten te realiseren.

De kast van Danny

Danny heeft zijn kast laten maken van MDF Zwart V313. Dit materiaal is tijdens het productieproces al zwart gekleurd. Hierdoor is het materiaal tot in de kern gekleurd, maar zie je hier en daar nog wel vezels zitten. Dit geeft het materiaal een gemêleerd uiterlijk. Door de donkere kleur steekt de kast mooi af tegen de witte muur. De kast is ingedeeld in twee delen; een open gedeelte en een gesloten gedeelte. Het onderste deel is gesloten. Dat is gedaan met deurtjes die voorzien zijn van een push-to-open systeem. De bovenste vakken zijn open gelaten en geven de kast een ruim uiterlijk. Meer weten over hoe je zelf je kast ontwerpt? Lees onze tips!

Lees onze tips voor het ontwerpen van jouw kast!

Ontwerp je eigen vakkenkast!

Wil jij ook zo’n gave kast als Danny ontwerpen? Dat kan! Je tekent hem uit op ons schetspapier. Dit doe je heel eenvoudig aan de hand van de aanduidingen die je bij het schetspapier krijgt meegeleverd. Als je jouw kast hebt ontworpen kun je hem heel eenvoudig bestellen met onze maatwerk configurator. Je voert alle specificaties in, voegt de schets er aan toe en je krijgt gelijk de prijs van de kast te zien. Je kunt hem dan ook direct bestellen. Zo simpel kan het zijn!

Bestel jouw maatwerk vakkenkast!

Geen resultaten gevonden