Thuiswinkel Waarborg

De vakkenkast en TV-meubel, van Maartje

De vakkenkast en TV-meubel, van Maartje
De vakkenkast en TV-meubel, van Maartje
De vakkenkast en TV-meubel, van Maartje

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

1 minuut

Makkelijk

Maartje heeft een vakkenkast met TV-nis ontworpen. Een handige manier om naast je TV ook nog een hoop andere dingen op te ruimen! Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte die je hebt. Lees hier meer!

De kast van Maartje

Maartje heeft een vakkenkast ontworpen van MDF en door ons op maat laten zagen. In deze kast heeft ze ruimte gemaakt voor haar TV in de vorm van een TV-nis. Deze kun je op maat laten maken voor je TV en, als jouw TV dat ondersteund, kun je hem ook aan de achterwand monteren! De complete indeling van jouw kast teken je uit op ons schetspapier. Hierop vind je ook alle aanduidingen voor de mogelijke indelingen, zo hou je het overzichtelijk voor jezelf en voor ons!

Een kast maken van MDF Lakdraag

Een belangrijk onderdeel van het ontwerpen van je kast is het uitkiezen van het materiaal. Het materiaal wat je kiest, is een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke uiterlijk van je kast en bepaalt ook welke afwerkingen er nog nodig zijn. Maartje heeft gekozen voor MDF Lakdraag. Deze variant heeft een lakdragende folie gekregen. Deze laag is direct over te schilderen, waardoor gronden overbodig is. Scheelt een hoop tijd dus!

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Wat anderen met MDF maakten

Geen resultaten gevonden