De vakkenkast en TV-meubel, van Maartje

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Maartje

Maartje

NL

Makkelijk

2 minuten

Maartje heeft een vakkenkast met TV-nis ontworpen. Een handige manier om naast je TV ook nog een hoop andere dingen op te ruimen! Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte die je hebt. Lees hier meer!

De kast van Maartje

Maartje heeft een vakkenkast ontworpen van  en door ons op maat laten zagen. In deze kast heeft ze ruimte gemaakt voor haar TV in de vorm van een TV-nis. Deze kun je op maat laten maken voor je TV en, als jouw TV dat ondersteund, kun je hem ook aan de achterwand monteren! De complete indeling van jouw kast teken je uit op ons . Hierop vind je ook alle aanduidingen voor de mogelijke indelingen, zo hou je het overzichtelijk voor jezelf en voor ons!

Een kast maken van MDF Lakdraag

Een belangrijk onderdeel van het ontwerpen van je kast is het uitkiezen van het materiaal. Het materiaal wat je kiest, is een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke uiterlijk van je kast en bepaalt ook welke afwerkingen er nog nodig zijn. Maartje heeft gekozen voor . Deze variant heeft een lakdragende folie gekregen. Deze laag is direct over te schilderen, waardoor gronden overbodig is. Scheelt een hoop tijd dus!

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken