De strakke maatwerk vakkenkast van Linda

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Thijs

Thijs

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Linda

Linda heeft een maatwerk vakkenkast van MDF Blank ontworpen en door ons op maat laten zagen. Benieuwd naar het eindresultaat en hoe ze hem heeft afgewerkt Je ziet het hier!

De kast van Linda

Linda heeft een ruime maatwerk vakkenkast ontworpen en bij ons op maat laten zagen. Het is een kast van formaat, maar de witte kleur en de hoeveelheid gesloten vakken zorgen voor een rustige uitstraling. In een aantal open vakken heeft ze spotjes geplaatst, zodat de kast in de donkere uurtjes mooi verlicht is. Door gebruik te maken van enkele deurtjes, dubbele deurtjes en lades zijn de vakken lekker divers en kun je dus ook veel verschillende soorten spullen in de kast kwijt. De onderkant van de kast is qua indeling lekker rustig gehouden, terwijl de bovenkant speelser is. Dit maakt de kast lekker spontaan!

Meubels maken van MDF Blank

Linda heeft haar kast laten maken van MDF Blank. MDF Blank is de standaardvariant van MDF. Deze variant is nog helemaal onbehandeld. Je kunt dit MDF dus helemaal naar eigen smaak afwerken! Voor een strak en duurzaam resultaat is het aanbevolen om te beginnen met een goede grondlaag. De kopse kanten kun je dan behandelen met een randsealer. Als die laag goed droog is kun je het materiaal gaan verven of lakken. Door het materiaal op deze manier te behandelen zorg je voor het mooiste resultaat en gaat het materiaal langer mee.

Bekijk MDF Blank in de webshop

Hoe nu verder?

Het STULPR vakkenkasten concept hebben wij doorontwikkeld naar een sneller te produceren en goedkopere vakkenkastenlijn: TOSIZE Furniture.

Alle gebruikte materialen

Maatwerk vakkenkast MDF Blank

Configureer dit model in onze nieuwe 3D configurator.