De strakke maatwerk vakkenkast van Linda

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Thijs

Thijs

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Linda

Linda heeft een maatwerk vakkenkast van MDF Blank ontworpen en door ons op maat laten zagen. Benieuwd naar het eindresultaat en hoe ze hem heeft afgewerkt Je ziet het hier!

De kast van Linda

Linda heeft een ruime maatwerk vakkenkast ontworpen en bij ons op maat laten zagen. Het is een kast van formaat, maar de witte kleur en de hoeveelheid gesloten vakken zorgen voor een rustige uitstraling. In een aantal open vakken heeft ze spotjes geplaatst, zodat de kast in de donkere uurtjes mooi verlicht is. Door gebruik te maken van enkele deurtjes, dubbele deurtjes en lades zijn de vakken lekker divers en kun je dus ook veel verschillende soorten spullen in de kast kwijt. De onderkant van de kast is qua indeling lekker rustig gehouden, terwijl de bovenkant speelser is. Dit maakt de kast lekker spontaan!

Meubels maken van MDF Blank

Linda heeft haar kast laten maken van MDF Blank. MDF Blank is de standaardvariant van MDF. Deze variant is nog helemaal onbehandeld. Je kunt dit MDF dus helemaal naar eigen smaak afwerken! Voor een strak en duurzaam resultaat is het aanbevolen om te beginnen met een goede grondlaag. De kopse kanten kun je dan behandelen met een randsealer. Als die laag goed droog is kun je het materiaal gaan verven of lakken. Door het materiaal op deze manier te behandelen zorg je voor het mooiste resultaat en gaat het materiaal langer mee.

Bekijk MDF Blank in de webshop

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken