Boekenkastbankje op maat voor de kids, door Yvette

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Yvette

Yvette

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een leuk bankje voor jonge kinderen met ruimte voor boeken aan de zijkant en onder de zitting. Een deel van de boeken is zo in zicht en dat nodigt lekker uit tot lezen.

Gezellig zitplekje met boekenkastje

Dit komt van de site van Karwei bij de DIY projecten. Daar staan de precieze maten. Er staat geen bouwtekening, dus het is even puzzelen hoe alles in elkaar moet.

Volgens deze maten plaats je het zitplankje in de staanders. Dat zou ik zelf anders doen, ik zou het zitplankje iets groter maken zodat deze op de staanders valt. Dat is steviger. Het plankje van 30,0x38,0 wordt dan dus 31,8x39,8. Dan kun je het erop plaatsen, daarmee wordt het zitje dan dus wel iets hoger. (Dat is op deze foto's dus niet gedaan, dat is een verbetering die ik aanraad, maar dus nog niet heb geprobeerd)

De afmetingen van het project

Achterplaat 75,0x55,0
Hoogte zitje 30,0 cm
Diepte van de kast 34,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Yvette en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 153,36


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken