Boekenkast op maat voor in de studeerkamer, door Marlieke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marlieke

Marlieke

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

We hebben een combinatie van een dressoir en open vakkenkast als boekenkast ontworpen voor in de studeerkamer. Zodat we de boeken kunnen opbergen, maar ook spullen uit het zicht kunnen opruimen.

Boekenkast én veel opbergruimte

Geïnspireerd door de eerdere ontwerpen hebben we een kast ontworpen die paste bij onze wensen en de ruimte die we hebben. Hierbij hebben we op advies van de klantenservice wat aanpassingen gedaan, zodat het ook een stevige constructie zou zijn.
Het pakket werd netjes en goed verpakt bij ons afgeleverd. Voor de montage hebben we het een beetje anders gedaan. Aangezien er nogal veel lastige hoekjes in de kast zitten, maar ook omdat we de kast eventueel nog mee willen nemen bij een verhuizing, hebben we de onderdelen vooraf geschilderd. Met vier lagen verf (2x grondverf, 2x lak) wel zo makkelijk en zo krijg je strakker schilderwerk. De onderdelen passen zo goed in elkaar dat het ook niet nodig blijkt om de randen af te kitten. We hebben alleen het gesloten onderdeel met schroeven aan elkaar bevestigd. Het bovendeel hebben we strak in elkaar kunnen schuiven en alleen vastgezet met de schroeven van de achterwand.
Dit geeft een prachtig strak geheel en de mogelijkheid om hem nog eens te demonteren bij een verhuizing!

De afmetingen van de kast

200,0 x 255,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken