Op maat gemaakte boekenkast in hoogglans zwevend opgehangen, door Jan-Willem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jan Willem

Jan Willem

NL

Uitdagend

1 minuut

Jan-Willem is meubelmaker en maakt op maat gemaakte meubels voor zijn klanten. Afhankelijk van het project besteld hij het zaagwerk online. Zo ook voor deze zwevend opgehangen boekenkast op maat. Door te kiezen voor MDF lakdraagfolie is het schilideren relatief eenvoudiig. Hij heeft het ontwerp van de klant omgezet in prachtig meubel op maat.

Omschrijving van Jan-Willem

Op verzoek van de klant heb ik een boekenkast gemaakt, die zwevend opgehangen diende te worden. Een en ander geschilderd in hoogglans in dezelfde kleur als de muur.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst natuurlijk tekeningen gemaakt waaruit de klant gekozen heeft. Daarna een zaagstaat gemaakt en de materialen besteld. Na een en ander in elkaar te hebben gezet in de werkplaats alles weer uit elkaar gehaald. Eerst de kopse kanten twee maal in de speciale MDF-primer gezet. Daarna het geheel twee maal geschilderd in hoogglans verf in dezelfde kleur als de muur waar de kast opgehangen moest worden met pennen die gebruikt worden op boekenplanken zwevend op te hangen. Op locatie alles in elkaar gezet en de kast in alle alle glorie opgehangen. Met als resultaat een zeer tevreden klant voor een echte kast van Jan-Willem.

Afmetingen van mijn DIY project

180,0cm bij 180,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan Willem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 605,46


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken