Zwarte op maat gemaakte boekenkast met eiken liggers, door Hans

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Hans

Hans

NL

Gemiddeld

1 minuut

Een sfeervolle boekenkast in zwart mat gemelamineerd met eiken liggers. 

Omschrijving

Twee stijlvolle vakkenkasten voor in de woonkamer. Samen met de Accentverlichting in de beide kasten en de kleurencombinatie ziet het er heel strak en mooi uit.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Het bouwwerk is afgeleverd door twee vriendelijke jongens die alle onderdelen in de woonkamer op een kleed hebben gelegd ter bescherming. Er zaten een paar bladen bij die het in elkaar zetten een stuk makkelijker hebben gemaakt. Het kostte even wat uren, maar het paste allemaal goed in elkaar. Om te zorgen dat de eiken-dosse planken minder vlekgevoelig zijn, hebben we ze behandeld met een laagje polyurethaanlak. De spots konden makkelijk en mooi worden weggewerkt tussen de ruimtes in de planken.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

210,0 cm hoog x 90,0 cm breed x 40,0 cm diep keer  2 kasten

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken