Boekenkast 4 niveaus in CP Birch, door Jean-Christophe

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jean-Christophe

Jean-Christophe

FR

Gemiddeld

1 minuut

Constructie van een boekenkast in 18 mm dik berkenmultiplex. Het bestaat uit 4 opbergniveaus en 6 verticale staanders. De constructie ervan vereist geen lijm. De verschillende bladen rusten op draadstangen die aan de staanders zijn vastgeschroefd.

Na ontvangst van de planken hoef je alleen nog maar 3 gaten met een diameter van 13 mm in de hoogte van de staanders te boren (elke staander is identiek). Voor hardware levert u draadstangen met een diameter van 10 mm en platte kop bindingsmoeren (kopdiameter 22,5 mm, lengte onderzijde 18 mm) in zwart zink x18. Ook de draadstangen moeten op de juiste lengte worden afgezaagd (9 stangen van 36,5 cm). Monteer de boekenkast vlak voordat u hem rechtzet. Om te eindigen, hoeft u alleen maar de bovenplaat vast te schroeven met een schroef ter hoogte van elke staander.

Lxhxp : 140x129x38,6cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken