OPMAATZAGEN.nl maakt klussen gemakkelijk

Laat je inspireren of volg onze ontwikkelingen op ons inspiratie blog.
Succes!

Inspiratie
Ontwikkeling
Klustips

Maak je eigen kast? Wist jij dat een maatwerk vakkenkast ontwerpen zo makkelijk kon zijn? Een vakkenkast is mooi, handig én past in elk interieur! Helemaal de vakkenkasten van OPMAATZAGEN.nl, want deze kun je helemaal op maat laten maken. Zo is de kast altijd helemaal aangepast aan jouw huis en jouw wensen. In dit artikel lees je tips voor het ontwerpen van jouw vakkenkast.

In deze video nemen we een kijkje bij Annelies. Zij heeft vakkenkast PIET uit onze meubelcollectie besteld. Ben jij ook benieuwd naar hoe je onze kasten monteert? Bekijk hoe we Annelies hielpen met het in elkaar zetten van haar kast!

Omdat Jasper nergens een passend meubel kon vinden heeft hij zelf een kastje gemaakt voor zijn platenspeler en vinyl van OSB. Je leest hier het hele verhaal!

Voor de grote boekenverzameling van Matthijs moest natuurlijk een stevige boekenkast komen. Die heeft hij gemaakt van op maat gezaagd berken multiplex! Benieuwd hoe hij dat heeft gedaan en wat het eindresultaat is? Lees dan snel verder!

Hoe cliché het ook klinkt, je TV bepaalt voor een groot deel hoe je woonkamer eruit gaat zien. Een mooi TV-meubel moet daarom aan best wat eisen voldoen. Mitchell heeft om die reden een TV-meubel op maat ontworpen!

Als je gaat verhuizen is het natuurlijk ook heel leuk om je interieur te vernieuwen. Om die reden heeft Jet een nieuwe maatwerk meubels laten maken! Lees hier meer over het TV-meubel en de eettafel bank op maat van Jet.

Voor een stevig werkblad in de schuur heeft Stefan gebruik gemaakt van Underlayment Fins Vuren en vuren balken. Lees hier meer over het eindresultaat!
Martin heeft een kapstok gemaakt in een nis met eikenhouten panelen. Door het nauwkeurige maatwerk past alles precies. Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het hier!

Lekker ruim en lekker licht, daar streef je naar bij het inrichten van de woonkamer. Daar hoort een optimaal gebruik van de ruimte bij en dus vaak een maatwerk kast! Dit is de kast van Henriet, gemaakt van MDF Lakdraag en in dit artikel vertellen we je er meer over!

Een kast in een nis zetten? Maak jouw eigen kast op maat met ons op maat gezaagd plaatmateriaal, net als Maureen & Emiel! Met wat inzicht en een goed ontwerp heb je niet bakken met kluservaring nodig. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier meer!
Of je haard nu werk op hout, gas of elektriciteit, het mooiste is om er een mooie ombouw om heen te plaatsen! Dit is wat Sylvia heeft gedaan. Benieuwd naar het eindresultaat? lees hier het hele verhaal!

Bij OPMAATZAGEN.nl hebben we een uitgebreide collectie aan meubels. Deze meubels worden gemaakt van onbehandeld plaatmateriaal (wat nog geverfd of gelakt moet worden), maar nu zijn er ook materialen waar we de meubels van maken die niet meer afgewerkt hoeven te worden! In dit artikel vertellen we je er alles over.

Als je aan powerliften doet op competitief niveau is het fijn om thuis te kunnen trainen. Om die reden heeft Veerle een platform gemaakt voor haar home-gym! Benieuwd naar het resultaat? Je leest het hier!
Zelf een eenvoudig bureau maken? Makkelijker dan je denkt! Neem dit bureau van Arna bijvoorbeeld. Bestel alles bij ons op maat en je zet het zo in elkaar!
Casper heeft van op maat gezaagd MDF Blank schuifdeuren gemaakt voor in de slaapkamer. Benieuwd naar het eindresultaat? Je leest het hele verhaal hier!

Tessa was op zoek naar een mooie kast en TV-meubel voor in de woonkamer. Ze heeft haar eigen meubel ontworpen en door ons op maat laten maken. Het eindresultaat zie je hier!

In een nieuw huis moeten natuurlijk nieuwe spullen. Daniel is aan de slag gegaan met op maat gezaagd hout en heeft diverse dingen gemaakt voor in de keuken en kleedkamer. Lees hier meer!
Om een TV-meubel en dressoir nét die extra afwerking te geven heeft Lander twee eiken panelen gebruikt. Het resultaat zie je hier!

Een stijlvol bureau combineren met meer kastruimte? Dat is wat Isabel heeft gedaan. Door een bureau te ontwerpen die naast genoeg werkruimte ook nog kastruimte heeft maakt ze optimaal gebruik van de ruimte!

Vinyl platen opbergen is vaak een gedoe. Een standaard kast heeft niet de juiste afmetingen en maatwerk is duur. Waarom maak je het niet zelf? Dit is wat Stefan heeft gedaan voor een kennis. Benieuwd naar het resultaat? Je leest hier meer!
Een tafel met een MDF blad kan er op verschillende manieren uitzien. MDF wordt namelijk nog vaak afgewerkt. In dit geval is er een marmerlook gemaakt door gebruik te maken van epoxy. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Je ziet het hier!
Om op een eenvoudige manier een eettafel op maat te maken heeft Corine het hout voor het tafelblad op maat laten zagen door ons! Ze heeft hierbij gekozen voor Timmerpaneel Vuren. Benieuwd? Lees hier het hele verhaal.
Om de berging een stuk overzichtelijker te maken heeft Luc een wandkast op maat gemaakt. Het plaatmateriaal heeft hij daarvoor door ons laten zagen! Benieuwd waarom en wil je weten hoe het eindresultaat eruit ziet? Lees dan deze blog!
De oude Boeidelen van onze schuur moesten nodig vervangen worden. Online waren alleen vaste maten beschikbaar, behalve bij OPMAATZAGEN.nl.
DIY: Voor het nieuwe appartement van mijn moeder heb ik een kapstok en een hangende sidetable gemaakt van massief eiken panelen.
Voor onze CrossFit box hebben wij het Underlayment Fins Vuren van OPMAATZAGEN.nl gebruikt om olympische gewichthefplateaus te maken.
Voor mijn Bluray's en audioapparatuur was geen passend TV-meubel te vinden. Door OPMAATZAGEN.nl kon ik eindelijk een passend TV-meubel van MDF realiseren.
Door een verbouwing bleef alleen het rook kanaal over. Met de vakkenkast hebben we de a-symmetrische woonkamer weer symmetrisch kunnen maken. Bedankt!
Een trapgat opvullen? Patrick legt uit dat dat niet moeilijk hoeft te zijn! Lees zijn tips over hoe je in drie stappen een simpele trapkast realiseert.
In ons interieur hebben wij verschillende elementen van grenen verwerkt. De laatste toevoeging: een eigengemaakte eettafel van grenen timmerpaneel.
Via OPMAATZAGEN.nl zwart MDF plaatmateriaal besteld om het decor van een concert-reeks te realiseren, zie het fantastische resultaat hier!
Een effen achterwand voor in de keuken: De keukenleverancier kon geen effen achterwanden leveren, dus besloten we deze zelf te maken. Lees meer hoe Marco deze klus binnen een handomdraai geklaard had.
Heb jij ook een grote boekenverzameling en geen plek voor al jouw boeken? Maak ruimte door je eigen boekenkast te ontwerpen! Zie hoe Erno zijn boekenkast in puntdak maakte.
Op zoek naar een degelijke werktafel? Lees meer over hoe Lothar zijn robuuste werktafel realiseerde en welk materiaal hij hiervoor gebruikte.
DIY: Maak stoere eigentijdse eettafel en salontafel met visgraat motief helemaal zelf met multiplex interieur populier als basisplaat. Nieuwsgierig? Lees snel verder!
Een maatwerk tafel voor je modeltrein maken? Laat je inspireren door Rob zijn treintafel van Multiplex Populier.
Doe het zelf: je trap renoveren met MDF lakdraag. Stijn maakte van een open trap een veilige, gelosten trap naar zolder. Lees zijn verhaal hier.
Op zoek naar meer opbergruimte in je badkamer? Eelke had hetzelfde probleem en loste het op met een eigen gemaakte badkamermeubel van eiken houten panelen. Benieuwd? Lees snel verder!
Na uitvoerig alle mogelijke kasten voor in de badkamer bekeken te hebben, toch maar besloten zelf aan de slag te gaan. Helaas heb ikzelf geen echte vaste hand met zagen, dus was het idee om een cirkelzaag aan te schaffen. Gelukkig kwamen wij OPMAATZAGEN tegen.
Om een bureau te maken wat precies past bij zijn wensen heeft Thijs van grenen timmerpaneel een bureaublad op maat gemaakt. Lees hier het hele verhaal!
Om de cavia's een beter plekje te geven heeft Mariella een mooi nieuw cavia-hok gemaakt. In dit artikel vertelt Mariella je hoe ze het hok heeft gemaakt!
Om de kinderkamer op te delen en zo ruimte te maken voor het derde kind heeft Simon kasten van IKEA en op maat gezaagd MDF gebruikt voor het maken van een scheidingswand. Benieuwd hoe hij dat heeft gedaan? Je leest het hier!
Garagedeuren krijgen veel te verduren. Jarenlang worden ze blootgesteld aan het wisselende Hollandse weer. Na een tijdje ben je dus toe aan nieuwe deuren! Vincent heeft daarvoor Betonplex Hardhout op maat laten zagen en daar deuren van gemaakt. Hoe dat in zijn werk is gegaan lees je hier.
Om op een snelle en eenvoudige manier de uitstraling te vernieuwen heeft deze kledingzaak timmerpanelen op maat laten zagen voor het bekleden van de balie. Met een eiken beits heeft het materiaal een hoogwaardige uitstraling gekregen.

Vind je klussen leuk, maar zie je op tegen het verfwerk? Gebruik dan spaanplaat wat niet meer geverfd hoeft worden! Benieuwd? Je leest hier meer!

Onder een hoogslaper zet je vaak een bureau en je wilt natuurlijk dat die er perfect bij past. Dit doe je eenvoudig door het op maat te laten zagen! Dit is wat Stephanie heeft gedaan voor haar dochter. Meer erover lees je hier!
Peter heeft van op maat gezaagd steigerhout een vakkenkast met boekenkast gemaakt. Een leuke manier om wat opbergruimte te creëren en de kamer op te delen! Hij heeft naar ontwerp alle onderdelen bij ons besteld. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier het hele verhaal.
Wat doe je als je niet weet waar je jouw kookeiland wilt plaatsen? Je zet hem op wielen! Voor een goede basis is een stevig platform nodig en dat regelen wij voor je! In dit geval hebben we 40 mm dik Multiplex Okoumé Watervast op maat gezaagd als basis voor het platform.
>