• OPMAATZAGEN.nl
  • Betonplex Bruin Antislip bestel je bij {{ tosize_current_site_name() }}!

Betonplex Bruin Antislip bestel je bij {{ tosize_current_site_name() }}!

Voor Betonplex Bruin Antislip ben je aan het juiste adres bij OPMAATZAGEN.nl. Zoek je naar een oplossing van multiplex, maar dan veel krachtiger? Dan is Betonplex Bruin Antislip de juiste keuze. Betonplex combineert multiplex namelijk met een laag kunststof aan zowel de onder- als de bovenzijde. Hierdoor ontstaat er een zeer sterke plaat die veelzijdig kan worden toegepast. Een groot voordeel van betonplex is dat er geen afwerking meer nodig is. Je kunt direct starten met klussen, zeker wanneer je jouw betonplex koopt bij OPMAATZAGEN.nl. Wij zagen alles voor je op maat, zodat jij direct aan de slag kunt.

Wat is Betonplex Bruin Antislip precies?

Betonplex Bruin Antislip wordt in de meeste gevallen toegepast voor het maken van een bekisting voor het storten van beton. Hier is een belangrijke reden voor. Het is namelijk zo dat cement niet aan de plaat kan hechten. Dit is een veel gekozen toepassing, maar zeker niet de enige toepassing. Betonplex Bruin Antislip kan namelijk ook voor de meest uiteenlopende andere zaken worden ingezet. Hierbij valt te denken aan het maken van trailers, aanhangwagens en hondenhokken. Daarnaast wordt betonplex veel ingezet voor de bekleding van wanden van bedrijfsauto’s voor een optimale sterkte. Betonplex Bruin Antislip kan zelfs worden gebruikt om de vloeren mee te maken.

De belangrijkste voordelen van Betonplex Bruin Antislip

Betonplex Bruin Antislip kent meerdere interessante voordelen. Zo zijn de platen watervast verlijmd om extra kracht aan de platen te geven. Daarnaast zijn de platen aan beide zijden met een epoxy toplaag afgewerkt, ook wel met een fenolharscoating. Deze afwerking zorgt voor diverse belangrijke voordelen, zoals waterdichtheid en de uitzonderlijke kracht. Daarnaast zijn de Betonplex Bruin Antislip platen slagvast en krasvast. Uiteindelijk kun je rekenen op een hele rij aan uitzonderlijke kwaliteiten en voordelen van het werken met Betonplex Bruin Antislip.

Betonplex van verschillende soorten hout

Betonplex is zeker geen standaardproduct. Dit betekent dat er meerdere varianten mogelijk zijn, welke uiteraard ook zijn vertegenwoordigd in het assortiment van OPMAATZAGEN.nl. Er kunnen namelijk in de basis verschillende soorten hout zijn gebruikt voor het maken van betonplex. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor betonplex van berkenhout of van hardhout. In ons assortiment wordt duidelijk aangegeven welke houtsoort is gebruikt voor de betonplex plaat. Voor bekistingen kunnen verschillende soorten plaatmateriaal gebruikt worden. Multiplex is hierin heel bekend, maar ook spaanplaat kan worden gebruikt voor betonplex. Dit verklaart ook waarom betonplex ook wel als betontriplex of betonmultiplex wordt omschreven. De afwerklaag van Betonplex Bruin Antislip kan bestaan uit diverse dikten en materialen. Uiteraard kun je ook deze informatie bij ieder afzonderlijk product in ons assortiment vinden.

Betonplex in diverse kleuren

Betonplex Bruin Antislip is natuurlijk slechts een enkele mogelijkheid. Wij hebben zeker niet alleen maar betonplex platen in het assortiment in deze bruine kleur. Er zijn meerdere kleuren mogelijk, van zeer licht tot heel donker. Zo zijn de betonplex platen van berkenhout beschikbaar in donkerbruin en wit. Dit is vanzelfsprekend slechts een voorbeeld uit de mogelijkheden.

Betonplex Bruin Antislip hoeft niet te worden behandeld

We noemden dit voordeel eerder al even, maar het is zeker de moeite waard om het nog eens te benadrukken. Betonplex Bruin Antislip hoeft niet te worden behandeld voor toepassing. Je kunt er direct mee starten om je klus snel af te ronden. Hierbij maakt het niet uit waar je de betonplex bruin antislip voor gebruikt. De Betonplex Bruin Antislip platen zijn in het bijzonder geschikt voor het realiseren van vloeren, vooral door de antislip kenmerken. Zo kun je zorgen voor een goede, fijne vloer voor op een balkon, voor tribunes, voor trailers, containers en aanhangwagens. De platen worden in geen geval glad, waardoor de vloer optimaal veilig is, ook voor kinderen en dieren. Juist doordat de betonplex bruin antislip platen veelzijdig kunnen worden toegepast is het belangrijk om je keuze af te stemmen op je doeleinde. Hierbij is het aan te raden vooral te letten op de zwaarte en de dikte.

Betonplex Bruin Antislip platen en de aanwezigheid van vocht

De Betonplex Bruin Antislip platen hebben geen behandeling nodig, maar hier is één uitzondering in. De platen zijn goed bestand tegen vocht, maar zeker bij de kopse kanten kan er wel vocht in de platen trekken. Als dit niet wenselijk is, dan is het aan te raden om de zaagkanten van de betonplex bruin antislip platen te behandelen. Worden de platen gebruikt onder vochtige omstandigheden en wil je voorkomen dat er vocht in de platen dringt? Zorg dan voor een goede behandeling van de kopse kanten van de platen met een hoogwaardig impregneermiddel, bijvoorbeeld een randsealer.

Waarom je Betonplex Bruin Antislip bestellen bij ons?

Waarom zou je nu je betonplex bruin antislip bestellen bij OPMAATZAGEN.nl? Hier zijn meerdere redenen voor te noemen. Op de eerste plaats kunnen wij je veel werk besparen, want wij zagen de platen tot op de millimeter nauwkeurig voor je op maat. Dit doen wij helemaal gratis. Wil je de Betonplex Bruin Antislip platen in een bepaalde vorm geleverd hebben? Geen probleem. Wij zagen de platen naar wens in cirkels, driehoeken, rechthoeken en tal van andere vormen. Daarnaast verzorgen wij diverse afwerkingen, zoals afschuinen of verstek gezaagd.

Betonplex Bruin Antislip kopen

Wil jij bij ons Betonplex Bruin Antislip aanschaffen? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment en maak een keuze. Alle belangrijke productinformatie staat bij iedere variant vermeld. Je kunt ook nog verder lezen voor meer informatie en inspiratie op onze blog. Heb je vragen over het bestellen? Dan staan er enthousiaste medewerkers voor je klaar die de nodige expertise in huis hebben om jou van een persoonlijk advies te voorzien. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je graag bij het maken van een keuze uit ons assortiment betonplex.

Bekijk ons assortiment!