Multiplex online op maat bestellen?

Multiplex platen worden veel gebruikt, bijvoorbeeld om zelf meubelstukken van te maken. De reden hiervoor is vrij eenvoudig. Multiplex platen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor zij bijzonder duurzaam zijn. Je kunt multiplex gebruiken voor de meest uiteenlopende zaken en projecten. Natuurlijk is het een stuk makkelijker wanneer het multiplex al op maat gezaagd is wanneer je ermee aan de slag gaat. Daar zorgt OPMAATZAGEN.nl graag voor. Je kunt bij ons multiplex kopen dat wij voor jou op de juiste maat zagen.

Multiplex Berken wordt het meest verkocht

Je kunt verschillende soorten multiplex kopen. Van alle beschikbare varianten is Multiplex Berken de meest verkochte variant. Dit heeft vooral te maken met het feit dat berkenhout aanzienlijk harder is dan populierenhout. Daarnaast is ook de houtnerf bij Multiplex Berken veel duidelijker aanwezig. Het is de houtnerf die vaak zorgt voor de unieke sfeer van het uiteindelijke meubelstuk, waardoor er sneller wordt gekozen voor Multiplex Berken.

Wat kun je allemaal maken van multiplex?

Je kunt werkelijk de meest uiteenlopende dingen maken met behulp van multiplex. Zo wordt het vaak gebruikt voor het maken van een werkblad of een aanrechtblad, maar ook voor het maken van onder meer televisiemeubels, kastjes en keukenfrontjes is multiplex een uitstekende keuze. De multiplex platen kunnen zelfs worden gebruikt voor het maken van een wandje, waardoor je makkelijk twee ruimten uit één ruimte maakt. Eigenlijk zijn er maar weinig zaken die je niet kunt maken met multiplex, vooral omdat de multiplex platen constructief sterk zijn en er veel varianten van bestaan.

De mooie uitstraling van multiplex platen

Je kunt Multiplex bestellen voor ieder project. Waarom wordt er voor zoveel projecten nu juist gekozen voor multiplex platen? Dit is eenvoudig te verklaren. Naast het feit dat multiplex gewoon ontzettend krachtig en duurzaam is, is het hout ook mooi om te zien. De multiplex platen bestaan uit meerdere lagen houtfineer die op kruislingse wijze op elkaar zijn verlijmd. Deze lagen zijn goed zichtbaar aan de kopse kanten van de multiplex platen en juist dit zorgt voor de mooie uitstraling van de multiplex platen. Wanneer je kiest voor Multiplex Berken, dan zijn er meer lagen zichtbaar dan wanneer je kiest voor populieren multiplex. Dit maakt de berken multiplex platen natuurlijk ook een stuk sterker.

Multiplex op maat zagen

Je kunt natuurlijk Multiplex kopen en zelf op maat zagen. Hierbij is het belangrijk om goed te kijken naar de nerf, welke goed zichtbaar is in het geval van multiplex. De nerf loopt bij multiplex altijd in de lengterichting. Het is daarom belangrijk om deze richting aan te houden voor de lengtemaat. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je natuurlijk ook multiplex bestellen dat al helemaal op maat gemaakt is voor jouw project. Wij zorgen er dan voor dat het multiplex op maat wordt gezaagd, waarbij de houtnerf in de juiste richting doorloopt. Natuurlijk hebben wij hiervoor wel informatie nodig over wat jij precies nodig hebt voor jouw project. Je kunt de maten eenvoudig online invullen bij het multiplex bestellen.

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je multiplex kopen in basisvorm. Wij leveren de multiplex platen op de gewenste maten aan, zodat jij er thuis direct mee aan de slag kunt, bijvoorbeeld om keukenfrontjes of een werkblad van te maken. Het is dan voor te stellen dat je de multiplex platen dan nog wilt bewerken voor de gewenste uitstraling. Past de natuurlijke multiplex uitstraling goed bij jouw interieur? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van een beits, lak of olie in een transparante uitvoering. Wil je er toch wel een kleurtje aan geven? Dan kun je gebruik maken van beits, lak of olie in de gewenste kleur. Hierbij blijven de nerven van het multiplex goed zichtbaar.

Goede behandeling van multiplex is belangrijk

Wil je de natuurlijke uitstraling van multiplex behouden? Dan is het belangrijk om een transparantie beits, lak of olie te gebruiken. Het is niet aan te raden om de multiplex platen gewoon helemaal niet te behandelen. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de mooie uitstraling van het eindresultaat. Om dit te bereiken is het belangrijk om negatieve effecten van vocht en temperatuurverschillen tegen te gaan. Dit doe je door de multiplex platen te behandelen. Het is verstandig om ook aandacht te besteden aan de kopse kanten, zodat ook deze vochtwerend worden. Dit kun je makkelijk doen door gebruik te maken van een randsealer. Zeker als je de multiplex platen wilt gebruiken in ruimten waar snel vlekken ontstaan of waar het vochtig is, zoals in de keuken of de badkamer, is een goede behandeling echt noodzakelijk.

Online multiplex bestellen bij OPMAATZAGEN.nl

Je kunt heel eenvoudig online Multiplex kopen in onze webwinkel. Geef de maten door die jij nodig hebt en wij zorgen ervoor dat de multiplex platen heel precies op maat worden gezaagd voor je.Je kunt vanuit ons assortiment diverse soorten multiplex kopen. Heb jij nog vragen over de mogelijkheden of heb je behoefte aan meer informatie en advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze hoogwaardige multiplex platen.

Bestel jouw multiplex op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Dit kunnen wij doen in verschillende vormen en we kunnen zelfs de randen voor je afwerken. Bekijk ons assortiment en start je nieuwe klus!

Bestel Multiplex op maat!