De beschikbare diktes van meubelpanelen

De beschikbare diktes meubelpanelen zijn ideaal om de meest uiteenlopende meubelstukken mee te maken. Voor het ene meubelstuk wil je een dunnere plaat gebruiken, terwijl voor andere meubels juist de dikkere panelen een goede keuze zijn. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je meerdere beschikbare diktes meubelpanelen vinden, zodat er altijd een passende dikte bij zit waar jij mee aan de slag wilt. Zoek de juiste dikte en plaats je bestelling online. Geef hierbij direct aan hoe lang en breed de panelen moeten zijn. Wij zorgen er dan voor dat de panelen voor je op maat gezaagd worden. Weet je niet wat de beste keuze is uit de beschikbare diktes meubelpanelen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Welke beschikbare diktes meubelpanelen zijn er?
In de webwinkel van OPMAATZAGEN.nl heb je de keuze uit vijf beschikbare diktes meubelpanelen. Welke dikte voor jou het best is, is van jouw specifieke project afhankelijk. Voor iedere klus is er een passende dikte beschikbaar onder de beschikbare diktes meubelpanelen.

Dit zijn de beschikbare diktes meubelpanelen die bij OPMAATZAGEN.nl zijn te bestellen:

  • 18 millimeter
  • 19 millimeter
  • 26 millimeter
  • 28 millimeter
  • 40 millimeter
     

Diverse varianten van de meubelpanelen

Je hebt natuurlijk de keuze uit diverse beschikbare diktes meubelpanelen, maar er zijn ook verschillende soorten te verkrijgen bij OPMAATZAGEN.nl. Als je met de meubelpanelen aan de slag gaat om mooie meubelstukken te maken, dan wil je ervoor zorgen dat de meubels uiteindelijk goed passen bij de sfeer in de ruimte. Hiervoor is het belangrijk dat de uitstraling combineert en daarom zijn er meubelpanelen te verkrijgen met diverse uiterlijke kenmerken. Zo is er een goed verschil te zien tussen de meubelpanelen die gemaakt zijn uit geperst hout en de meubelpanelen die zijn vervaardigd uit massief hout

Bekijk alle beschikbare meubelpanelen

Meubelpanelen kopen van massief hout

In de iets hogere prijsklasse vinden we de meubelpanelen van massief hout. Deze panelen bestaan uit smalle latjes, welke van verschillende soorten massief hout kunnen zijn. De panelen worden vervaardigd met behulp van deze smalle latjes, die aan elkaar worden verlijmd, om werking van de meubelpanelen tegen te gaan. Dit betekent dat de meubelpanelen niet opzwellen of krimpen door vocht en wisselingen in omgevingstemperatuur. De massief houten meubelpanelen hebben elk een specifieke uitstraling, waardoor er eigenlijk altijd wel een uitstraling tussen zit die goed bij jou en de rest van je interieur past.

Diverse soorten hout voor de massief houten meubelpanelen

De massief houten panelen kunnen zijn gemaakt van verschillende soorten hout. Iedere houtsoort heeft een eigen uitstraling en biedt eigen kenmerken en kwaliteiten. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met grenenhouten of beukenhouten meubelpanelen, maar je kunt ook kiezen voor vurenhouten of eikenhouten meubelpanelen. Wil jij meubelstukken maken die goed passen binnen een vintage interieurstijl? Dan is het ook de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij de acaciahouten meubelpanelen. Van alle soorten massief hout zijn er meerdere beschikbare diktes meubelpanelen, waardoor je optimaal keuze hebt.

Bekijk alle beschikbare meubelpanelen

Waarvoor worden de meubelpanelen gebruikt?

De meubelpanelen worden gebruikt voor het maken van de meest uiteenlopende meubelstukken. Je kunt er onder meer stoelen, tafels, bureaus, (boeken)kasten en televisiemeubels van maken. Wat voor meubels jij ook zelf wilt gaan maken; het kan met behulp van de meubelpanelen. Uiteraard is het wel belangrijk om de juiste keuzes te maken uit de beschikbare diktes meubelpanelen. Hoe zwaarder een meubelstuk belast zal worden, hoe dikker de meubelpanelen moeten zijn. Daarnaast is het ook verstandig om te kiezen voor wat dikkere meubelpanelen wanneer je de panelen middels schroeven of deuvels aan elkaar wilt verbinden. De randen van de meubelpanelen zijn in bepaalde gevallen al netjes afgewerkt, maar in andere gevallen zijn de randen niet afgewerkt. In dit geval kun je de randen schilderen, maar je kunt deze ook mooi afwerken met strips die speciaal hiervoor te verkrijgen zijn.

Bekijk alle beschikbare meubelpanelen

De beschikbare diktes meubelpanelen online bestellen

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je al je bestellingen eenvoudig online plaatsen. Wij bieden een eenvoudig bestelproces, waarbinnen je ook de gewenste afmetingen van het plaatmateriaal of de panelen aan kunt geven. Wil jij meubelpanelen kopen? Geef ons de juiste maten door en wij zagen de panelen voor je op maat.Voor het online bestellen is het wel nodig om zelf een keuze te maken uit de beschikbare diktes meubelpanelen. Weet je niet goed welke je het best kunt kiezen? Dan kan onze ervaren klantenservice je natuurlijk helpen!

Bestel jouw meubelpanelen in verschillende diktes op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Bekijk ons assortiment en start je nieuwe klus!

Bestel meubelpanelen op maat!