De beschikbare kleuren en soorten meubelpanelen

Er zijn diverse beschikbare kleuren en soorten <u>meubelpanelen</u> te vinden in het online aanbod van OPMAATZAGEN.nl. Bij ons ben je altijd van harte welkom voor de aanschaf van diverse soorten plaatmateriaal en andere houtproducten. Wij kunnen alles voor je op maat zagen, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, dan kun je de gewenste afmetingen doorgeven en wij regelen het voor je. Wij hebben diverse beschikbare kleuren en soorten meubelpanelen voor je op voorraad. Deze meubelpanelen zijn van hoge kwaliteit en te bestellen tegen een vriendelijke prijs. Neem gerust een kijkje in het assortiment en ontdek alle beschikbare kleuren en soorten meubelpanelen van OPMAATZAGEN.nl.

Welke kleuren meubelpanelen zijn er?

Als je in ons assortiment kijkt zie je maar één plaatmateriaal wat onder de naam <u>meubelpanelen</u> staat, namelijk Meubelpaneel Wit. Dit is echter niet de enige soort meubelpaneel die we in ons assortiment hebben zitten. We hebben naast deze standaardvorm van meubelpaneel ook nog gemelamineerd spaanplaat en timmerpaneel in ons assortiment. Gemelamineerd spaanplaat en MDF valt officieel niet onder de meubelpanelen, aangezien de kopse kanten nog niet zijn afgewerkt, maar kan bij ons wel als meubelpaneel worden besteld. Dit kun je doen door tijdens het bestelproces ABS band als randafwerking te kiezen.

Bestel meubel- en timmerpanelen op maat!

Naast deze kleuren zijn er ook een aantal toplagen die een houtstructuur hebben, deze kunnen zowel van melamine als van houtfineer zijn. Voor het complete en actuele aanbod kun je kijken in onze webshop.

Welke soorten meubelpanelen zijn er?

We hebben twee soorten meubelpanelen al grotendeels besproken, namelijk het traditionele meubelpanelen en gemelamineerd spaanplaat. Naast deze twee soorten hebben we ook nog timmerpanelen in ons assortiment. Deze panelen zijn zeer verschillend dan de andere twee soorten meubelpanelen. Timmerpaneel wordt namelijk gemaakt van lamellen van massief hout. Hierdoor heeft het materiaal een veel natuurlijkere uitstraling en dient het ook op een andere manier afgewerkt te worden. De meest gebruikte varianten van timmerpaneel zijn Timmerpaneel Vuren en Timmerpaneel Grenen. Beide panelen hebben een lichte kleur, maar Timmerpaneel Grenen heeft een net wat donkerdere, oranje kleur. Timmerpaneel Vuren is wat lichter in gewicht, maar Timmerpaneel Grenen is weer makkelijker te bewerken. Voor de meest hoogwaardige projecten hebben we ook nog eiken panelen. Deze panelen hebben we in een A/B zichtkwaliteit, voor een strakke, rustigere uitstraling en rustieke zichtkwaliteit voor een wildere, natuurlijke uitstraling.

Bestel meubel- en timmerpanelen op maat!

Meubelpanelen in verschillende diktes

In de meeste gevallen maak je eerst een keuze uit de beschikbare kleuren of soorten meubelpanelen, zodat je zeker weet dat de uitstraling voldoet aan je verwachtingen. Toch is de dikte ook iets om bij stil te staan. Zo is het plaatsen van een deuvel makkelijker in een dikker paneel dan in een dun paneel. Ditzelfde geldt voor het werken met schroeven in de panelen. Het is dus in veel gevallen zeker ook aan te raden om te kijken naar de beschikbare dikten meubelpanelen. Je hebt dan de keuze uit 5 diktematen. Ga aan de slag met 10, 18 of 19 millimeter dikke panelen wanneer je de panelen zo dun mogelijk wilt houden. De opvolgende diktematen zijn 26 en 28 millimeter. Tot slot zijn er meubelpanelen met een dikte van 40 millimeter.

Bekijk alle timmerpanelen

Meubelpanelen in diverse beschikbare vormen

OPMAATZAGEN.nl heeft een ruim aanbod beschikbare kleuren en soorten meubelpanelen in diverse diktematen, maar ook voor diverse vormen ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Hierdoor kun je eigenlijk altijd een vorm bestellen die perfect past bij jouw project, zodat je zo veel mogelijk tijd kunt besparen. Onder de beschikbare vormen meubelpanelen vind je onder meer de volgende varianten:

 • Rechthoek
 • Rechthoek met afgeronde hoeken
 • Rechthoek met afgeschuinde hoeken
 • Rechthoek met afgeschuinde kant
 • Cirkel
 • Driehoek
 • Halve cirkel
 • Parallellogram
 • Rechthoek (gezaagd)
 • Rechthoekige Driehoek
 • Symmetrische Driehoek
 • Trapezium
 • Vierkant

Diverse beschikbare kleuren en soorten meubelpanelen kopen

Wil jij zelf mooie meubels gaan maken? Dan heb je bij OPMAATZAGEN.nl de keuze uit diverse beschikbare kleuren en soorten meubel- en timmerpanelen van hoge kwaliteit. Wij zagen de meubelpanelen op maat voor je, zodat jij hier tijd op kunt besparen. Je kunt altijd rekenen op nauwkeurig maatwerk. Plaats online je bestelling en geef de gewenste afmetingen aan ons door. De bestelling word bezord op locatie naar wens. Wil jij meubelpanelen bestellen maar kom je er zelf niet helemaal uit? Dan informeren en adviseren wij je graag, zodat je makkelijker een keuze kunt maken uit de diverse beschikbare kleuren en soorten meubelpanelen. Neem dan gerust contact met ons op.

Bestel jouw variant van meubelpaneel op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Bekijk ons assortiment en start je nieuwe klus!

Bestel meubel- en timmerpanelen op maat!