De beschikbare kleuren en soorten board

Voor diverse beschikbare kleuren en soorten board ben je aan het juiste adres bij OPMAATZAGEN.nl. Wij bieden je een veelzijdig assortiment houtproducten die wij op maat zagen voor je, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Binnen ons assortiment vind je de meest uiteenlopende varianten, waaronder ook diverse soorten en kleuren board. Je kunt eenvoudig online bestellen en doorgeven welke afmetingen je nodig hebt. Wij zagen de board platen op maat voor je en kunnen deze bezorgen op de gewenste locatie.

Je hebt keuze uit diverse beschikbare kleuren en soorten board. Wanneer we kijken naar het kleurassortiment, dan heb je twee opties. Je kunt wit board (Lakboard) kopen, wat voor meerdere projecten een uitstekende keuze is, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor bruin board (Hardboard). Natuurlijk kun je board makkelijk afwerken in iedere andere gewenste kleur, waardoor je jouw uiteindelijke project echt helemaal naar wens kunt maken. Als je board nog wilt gaan beschilderen is het aanbevolen om voor Lakboard te gaan. Hardboard verliest namelijk sterkte als het geschuurd wordt en bij Lakboard kun je de witte toplaag schuren zonder dat er verlies van sterkte is. Wil je zelf niets meer aan de kleur doen, dan heb je dus de keuze uit twee verschillende beschikbare kleuren board, namelijk wit en bruin.

Diverse beschikbare dikten board

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er dus diverse beschikbare kleuren en soorten board te verkrijgen bij OPMAATZAGEN.nl, maar hier houdt het maken van keuzes zeker niet op. Er zijn namelijk ook meerdere beschikbare dikten board te bestellen bij ons. Hier hebben wij twee varianten van die elkaar niet veel ontlopen. Op de eerste plaats hebben we Hardboard platen met een dikte van 3 millimeter en daarnaast hebben we Lakboard platen met een dikte van 3,2 millimeter. Het verschil is met het blote oog nauwelijks zichtbaar en komt door de toplaag die Lakboard heeft.

Bestel board op maat!

Diverse beschikbare vormen board binnen ons assortiment

Naast de diverse beschikbare kleuren en soorten board hebben wij ook diverse vormen beschikbaar binnen ons online assortiment. Heb jij voor jouw project board nodig in een bepaalde vorm, dan kunnen wij deze vorm zeker leveren. Wij bieden dan ook een ruime keuze aan vormen board, waaronder:

  • Hele plaat (ongezaagd)
  • Rechthoek (gezaagd)
  • Vierkant
  • Cirkel
  • Driehoek
  • Halve cirkel
  • Symmetrische driehoek
  • Parallellogram

Dit zijn slechts enkele vormen die wij kunnen leveren wanneer het gaat om board. In onze webwinkel kun je het hele assortiment vormen terugvinden. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken als je een bepaalde, specifieke vorm board nodig hebt.

Board platen zijn geschikt voor gebruik binnenshuis

Board is een plaatmateriaal dat kan worden ingedeeld onder de vezelplaten. Een bekende eigenschap van vezelplaten is dat zij vocht opnemen. Hierdoor kan de kwaliteit van vezelplaten, en dus ook van board, snel afnemen wanneer het materiaal met vocht in aanraking komt. Het is om deze reden niet aan te raden om onbehandeld board buiten of in vochtige ruimtes te gebruiken. Hier hebben wij uiteraard ander plaatmateriaal voor in ons assortiment. De beschikbare kleuren en soorten board in ons assortiment zijn ideaal voor gebruik binnenshuis, in droge ruimtes, waar zij hun kwaliteit jarenlang hooghouden. Wij zorgen dan ook voor een uitstekende kwaliteit bij aflevering van je bestelling op maat gezaagd board.

Diverse beschikbare kleuren en soorten board kopen

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je diverse beschikbare kleuren en soorten board kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij zorgen niet alleen voor een ruim aanbod en vriendelijke tarieven, maar ook voor een zeer complete service. Je kunt bij ons eenvoudig board bestellen in de gewenste vorm en afmeting. Wij zorgen voor het op maat zagen van het materiaal, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Je kunt direct de nodige beschikbare kleuren of soorten board bestellen in onze webwinkel. Heb je eerst nog vragen of wil je advies? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Wij informeren en adviseren je graag bij het maken van een keuze uit de diverse beschikbare kleuren en soorten board.

Bestel jouw variant van board op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Bekijk ons assortiment en start je nieuwe klus!

Bestel board op maat!