De beschikbare kleuren en soorten van betonplex

De beschikbare kleuren en soorten betonplex van zijn veelzijdig. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je een ruim assortiment betonplex platen vinden in diverse uitvoeringen. Je hebt niet alleen de keuze uit diverse beschikbare kleuren en soorten betonplex, maar er zijn ook meerdere diktematen beschikbaar binnen ons online assortiment én we kunnen betonplex in verschillende vormen voor je op maat zagen. Je kunt bij ons altijd eenvoudig, snel en voordelig plaatmateriaal bestellen. Wij zorgen voor een uitstekende service. Je kunt je bestelling bij ons ophalen of laten bezorgen. Daarnaast kun je ons de gewenste afmetingen doorgeven, zodat wij het betonplex voor je op maat kunnen zagen. Wij vertellen je graag meer over de beschikbare kleuren/soorten betonplex die wij je aan kunnen bieden.

Bekijk ons assortiment

Welke beschikbare kleuren betonplex zijn er?

De toplaag van betonplex kan in verschillende kleuren worden gemaakt. Deze kleuren bepalen de uiteindelijke kleur van het materiaal aangezien het niet aan te raden is om betonplex over te schilderen. Naast dat dit erg lastig is, kun je daarmee ook de kwaliteit van het materiaal verlagen.
De kleuren van betonplex zijn:

Welke beschikbare soorten betonplex zijn er?

Je kunt bij OPMAATZAGEN.nl een breed assortiment beschikbare soorten betonplex vinden. Wanneer we kijken naar de soorten betonplex binnen ons assortiment, dan vinden we hier 3 verschillende mogelijkheden in, naast de verschillende kleuren natuurlijk.
Dit zijn de soorten betonplex:

Bekijk alle Betonplex
 

Diverse beschikbare maten betonplex

Je hebt niet alleen een ruime keuze als het gaat om de bij ons beschikbare kleuren en soorten betonplex. Wij bieden de standaard maat van 250 x 125 centimeter aan. Daarnaast zijn er ook 5 verschillende diktematen betonplex beschikbaar in onze webwinkel. Er zijn twee varianten met een dikte onder de 10 millimeter. Dit zijn de betonplex platen van 4 en 9 millimeter dikte. Wil je een dikkere betonplex plaat gebruiken? Dan zijn er diktematen van 12, 15 en 18 millimeter beschikbaar in onze webwinkel.

Verschillende beschikbare vormen betonplex

Bij het maken van een keuze uit de verschillende beschikbare kleuren en soorten betonplex en de diverse beschikbare afmetingen houdt het maken van keuzes nog niet op. Er zijn namelijk ook veel verschillende vormen betonplex beschikbaar. Welke vorm de beste keuze is, is natuurlijk vooral afhankelijk van jouw specifieke project. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je betonplex platen bestellen in verschillende vormen.
Dit zijn de vormen waarin betonplex op maat gezaagd kan worden:

  • Rechthoek (gezaagd)
  • Vierkant
  • Rechthoek met afgeronde hoeken
  • Cirkel
  • Trapezium
  • Parallellogram
  • En nog vele andere vormen!

Bekijk alle vormen

Betonplex biedt belangrijke pluspunten voor klussers

Onder de beschikbare kleuren en soorten betonplex kun je altijd varianten vinden die uitstekend zijn voor jouw project. Betonplex biedt dan ook belangrijke pluspunten waar je echt iets aan hebt. Doordat het te verkrijgen is in meerdere diktematen kun je het voor de meest uiteenlopende constructieve en decoratieve toepassingen gebruiken. De platen zijn van een speciale coating voorzien, welke per variant kan verschillen. Hierdoor is de boven- en onderkant van betonplex volledig waterdicht. De kopse kanten zijn nog open en moeten voor de vochtwerendheid van het materiaal nog worden behandeld. Dit kun je doen met een randsealer.

Betonplex gebruiken voor buitenprojecten

Betonplex is voorzien van een coating die zorgt voor waterdichte kwaliteiten. Dit geldt vanzelfsprekend voor het oppervlak. Wanneer je betonplex wilt gebruiken voor buitenprojecten, dan is het belangrijk om de kopse kanten te behandelen. Zo zorg je ervoor dat de complete plaat waterdicht wordt. Zorg altijd eerst voor de nodige behandeling om de hele plaat, dus inclusief de kopse kanten, waterdicht te maken.

Diverse beschikbare kleuren en soorten betonplex kopen

Bij OPMAATZAGEN.nl ben je altijd van harte welkom voor de aanschaf van al je plaatmateriaal. Wil je betonplex kopen, dan kun je bij ons goed terecht voor een ruim assortiment beschikbare kleuren en soorten betonplex van hoge kwaliteit. Tijdens het online bestelproces kun je aangeven welke afmetingen gewenst zijn. Wij zagen alles tot op de millimeter nauwkeurig voor je op maat, zodat jij geen zaagwerk meer hoeft te verrichten. Je kunt je bestelling bij onze zagerij in Veenendaal ophalen of laten bezorgen op een locatie naar wens. Wil je wel online bestellen, maar heb je hulp of advies nodig bij het maken van een keuze uit de beschikbare kleuren/soorten betonplex? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bestel jouw variant van betonplex op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Bekijk ons assortiment en start je nieuwe klus!

Bestel betonplex op maat!