Loading...

Jouw maatwerk TOSIZE Furniture vakkenkast

Productinformatie

 • Bepaal zelf de gewenste indeling
 • Zelf heel eenvoudig in elkaar te zetten
 • Gemakkelijk af te werken
 • De randen zijn standaard afgewerkt met grondeerband
 • Inclusief installatiepakket

Beschrijving

Jij bent zelf de ontwerper en je kunt al je creativiteit kwijt: ontwerp je eigen vakkenkast volledig op maat. Met speelse lijnen of een symmetrische indeling. Met deze vakkenkastenlijn ben je vrij in het ontwerp. Deze onafgewerkte meubels bestaan uit korte, massieve MDF panelen. Het concept laat zich makkelijk monteren door de voorgeboorde deuvelverbindingen en het mooiste: Je kan de kast gemakkelijk afwerken naar keuze.
Lees meer

Beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een - reviews

Product eigenschappen

UitstralingOnafgewerkt
Type MDF
VariantMDF Blank
GegrondNee
AchterwandJa
Inclusief installatie pakketJa
HandleidingInclusief

Toepassingen

 • Vakkenkast
 • Dressoir
 • Kastenwand
 • Opbergmeubel
 • Voorraadkasten
Alle voorbeelden van anderen
Thuiswinkel waarborg

Sample bestellen

Je ontvangt een gezaagd stukje hout van 10,0 x 10,0 cm. Zo kom je er snel en gemakkelijk achter of dit het materiaal is wat bij jou in de kamer past.

Een vakkenkast op maat online bestellen

Met een vakkenkast van TOSIZE Furniture helpen we je gemakkelijk en snel jouw eigen vakkenkast te realiseren. Wij maken de kast precies op maat zoals jij deze in gedachten hebt. Je stelt deze eenvoudig zelf samen in de configurator.

Een kastenwand op maat configureren

De kast wordt opgebouwd door middel van korte panelen. Hierdoor kan het ontwerp oneindig geschaald worden en zit er geen limiet aan jouw ontwerp! Zo vul jij jouw ruimte met opbergruimte precies aangepast op jouw wensen.

Klustips, montage en afwerking

Montage

Deuvelverbinding

Door de deuvelverbinding (pen-gat verbinding) is de kast gemakkelijk in elkaar te zetten. De elementen vallen als het ware in elkaar. Gebruik houtlijm zodat de deuvels en planken goed vast komen te zitten. De achterwand schuif je eenvoudig in de voorgefreesde sponning (gleuf). Hierdoor ontstaat een stevig meubel.

Inclusief installatiepakket

We leveren het meubel af inclusief installatiepakket en instructie handleiding. Dus alle schroeven, scharnieren en andere onderdelen worden meegeleverd bij de kast. Daar hoef je niet over in te zitten!

Meer over de constructie

Al onze vakkenkast zijn standaard voorzien van een achterwand en stelpootjes. Dit maakt dat de kast zich in elke situatie aan kan passen, ook al is je vloer of muur net niet helemaal recht. De dikte van de planken heeft geen invloed op de stevigheid constructie, dus je kunt de dikte waar jouw voorkeur naar uitgaat kiezen! Wel is het belangrijk dat wanneer je kast tussen twee muren of tussen de vloer en het plafond moet passen, je onze meettips opvolgt:

Meettips

Houd altijd rekening met minimaal 5,0 cm speling tussen de vloer en het plafond. Deze ruimte is nodig om de bovenste plank over de deuvels heen te schuiven tijdens het opbouwen.

Plaats je de vakkenkast tussen twee muren? Houd dan altijd rekening met minimaal 2,0 cm ruimte aan beide kanten. Ook belangrijk: meet altijd met een geijkte rolmaat of lasermeter, of meet het na met een tweede apparaat.

Afwerktips

De kast wordt geleverd in MDF Blank inclusief met grondeerband afgewerkte randen. Alle deuren zijn inliggend waardoor je een modern en strak ontwerp samenstelt. Dit betekent ook dat je de vakkenkast veelzijdig af kunt werken en dat het ook nog eens eenvoudig geregeld is, want je hoeft de randen niet meer voor te bewerken met een randsealer. Ideeën voor een afwerking nodig? Denk hierbij aan:

 • Schilderen met normale (watergedragen) houtlak in een kleur naar keuze
 • Krijtverf
 • Behang
 • Betonstuc, bijvoorbeeld Cementum van Vestingh Paint
 • Je eigen creatieve idee!

Alternatieven

Is een vakkenkast van TOSIZE Furniture toch niet wat je zoekt? Bekijk dan ook eens de STULPR vakkenkasten module, of besteed alleen het zaagwerk uit met ons op maat gezaagde houten panelen.

Laat je inspireren door anderen

DIY Inspiratieblog

Bekijk alle inspiratie projecten

Wat anderen maakten