Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
 

Retour en ruilen

 
Hoe kan je je product retourneren?

Wanneer er iets is mis gegaan

Als je jouw bestelling wilt retourneren of omruilen, doen we daar niet moeilijk over. Dit kan tot 30 dagen na aankoop, zonder reden. Alles wat op maat is gemaakt kan helaas niet retour. Een bestelling terugsturen? Neem dan de volgende stappen:

 
 • 1. Stuur de orderbevestiging (mail bij de bestelling) door naar [email protected] en geef aan wat je ons gaat terugsturen en of je dit per post doet of komt brengen. Uiteraard kun je ook op alle andere manieren contact met ons opnemen over het retourneren van je bestelling. De afhaalbalie is geopend op dinsdag en donderdag van 15:30u tot 17:00u en op zaterdag van 10:00u tot 12:00u.
 • 2. De onbeschadigde producten ontvangen we graag binnen 14 dagen na ontvangen van de order, of binnen 14 dagen na de bij ons bekende retourmelding, de producten terug te sturen naar onderstaand adres:
  OPMAATZAGEN
  O.v.v. Retourneren
  Wiltonstraat 22
  3905 KW Veenendaal
  Ordernr: 1000xxxxx
Retourneren van de order

Je dient zelf het pakket voldoende te frankeren. Als het mogelijk is ontvangen wij de producten graag in de originele verpakking. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. Mocht het zo zijn dat de waarde van de producten is verminderd (bijvoorbeeld door beschadiging of het ontbreken van onderdelen), dan mogen wij deze waardevermindering in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. Voor het terugbetalen gebruiken wij het bij ons bekende rekeningnummer, tenzij je duidelijk vermeld dat hiervoor een andere rekening moet worden gebruikt.

Herroepingsrecht

Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht kun je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Dit formulier kun je hier downloaden. Wees hierin duidelijk wat er mis is gegaan.

Herroepingstermijn

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de producten fysiek in bezit krijgt.

Niet tevreden?

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kan je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kan je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/ ).