Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Ons assortiment

Randafwerkingen

Wil je één zijde in verstek of alle vier de zijden afgerond? Geen probleem.

Ga voor perfectie!

Ga je bij je klus voor echte perfectie? Laat ons je materiaal dan in verstek zagen, afronden of de hoeken afschuinen. Hierdoor kun je naadloze verbindingen maken, je hoeken verdiepen of aandikken. Zo creëer je in een handomdraai een aanrechtblad of vensterbank die massief oogt en strak is afgewerkt. Gegarandeerd een schitterend eindresultaat. En bijna niet zelf te doen.


Randafwerking: Plaatmateriaal in verstek laten zagen

Verstek zagen zorgt voor mooiere, verborgen verbindingen. Bij verstek zagen wordt een haakse verbindingshoek netjes in tweeën verdeeld. Geen haaks op elkaar geplaatste platen meer, maar mooie hoeken. Elke type hout dikker dan 3mm kunnen we voor je in verstek zagen. Waar bouwmarkten alleen “rechttoe-rechtaan” zagen, kunnen wij onder elke gewenste hoek van 1 tot 46 graden zagen. En ook hier geldt: tot op een tiende van een graad nauwkeurig.

Randafwerking: Plaatmateriaal afronden

Om scherpe losstaande randen te voorkomen is het mogelijk om de kopse kanten van je balk, plaat of plank door ons te laten afronden. Kies eenvoudig welke kanten je graag afgerond wilt hebben en met welke radius. Zo zorg je voor een mooie afwerking, zonder dat je deze zelf hoeft na te bewerken.

Randafwerking: Plaatmateriaal afschuinen

Voor een strakke, moderne afwerking kun je er ook kiezen om de randen te laten afschuinen. Standaard schuinen wij 3 mm af; maar ook dit kun je helemaal zelf kiezen. Afgeschuinde kanten zorgen voor minder scherpe randen en een afgewerkt aangezicht.

Hoe bestel je hout in verstek of met afgeschuinde kopse kanten?

Als je de maten van de plaat, plank of balk hebt ingevoerd kun je heel eenvoudig per zijde aangeven welke afwerking je wilt. Wil je één zijde in verstek of alle vier de zijden afgerond? Geen probleem. Staat de afwerkingsoptie die je nodig hebt er niet bij? Ook dan kunnen we het voor je realiseren: mail ons je wensen en wij maken het voor je!