Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: QlinQ karabijnhaak rvs 8 x 80 mm

QlinQ karabijnhaak rvs 8 x 80 mm

QlinQ karabijnhaak rvs 8 x 80 mm
Dit product is niet meer leverbaar. Bekijk de alternatieven
5,97 Incl. BTW
voorraad wordt geladen

QlinQ karabijnhaak rvs 8 x 80 mm

QlinQ karabijnhaak (carabiner of festonhaak) in rvs uitvoering, met knipsluiting. De karabijnhaak is een haak met een scharnierend deel dat de opening geheel afsluit. Een makkelijke oplossing om snel en veilig verschillende materialen aan elkaar te verbinden. De haken worden toegepast waar snel een verbinding gemaakt moet kunnen worden. Een kleine karabijnhaak is handig voor gebruik in en rondom huis. Een grote karabijnhaak wordt bijvoorbeeld gebruikt bij een verhuizing of in de klimsport. Afmeting lengte x dikte is 80 x 8 mm.
Dit accessoire maakt jouw klus nóg makkelijker!
Eigenschappen
Merk
QlinQ
Lengte
80 mm
Dikte
8 mm
Voordelen
De ijzerwarenlijn van QlinQ omvat een volledig en kwalitatief assortiment van verpakte en losse ijzerwaren. Voor elk probleem biedt QlinQ een oplossing, of het nu gaat om meubelbeslag, touw- en ketting, ophanghaken, deur- en raambeslag, vloer- en deurbescherming, wielen en katrollen of bevestigingsmateriaal.
Inhoud consumentenverpakking
1 stuk