Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: QlinQ harpsluiting verzinkt 5 mm 2 stuks

QlinQ harpsluiting verzinkt 5 mm 2 stuks

QlinQ harpsluiting verzinkt 5 mm 2 stuks
Dit product is niet meer leverbaar. Bekijk de alternatieven
1,51 Incl. BTW
voorraad wordt geladen
Minimale afname: 4 stuks

QlinQ harpsluiting verzinkt 5 mm 2 stuks

QlinQ verzinkte hapsluiting, met snelsluiting. Een snelsluiting is ideaal als de sluiting regelmatig vast- en losgemaakt moet worden. Harpsluitingen worden gebruikt om iets te koppelen of te hijsen. Schroef de pin met de hand vast en draai deze aan met een wringijzer of ander geschikt gereedschap. Deze sluitingen kennen diverse toepassingsgebieden: watersport, scheeps- en jachtbouw, tuin- en landschapsaanleg, machine- en systeembouw, speeltoestellen, bevestiging van markiezen e.d. Materiaaldikte 5 mm, verpakt per 2 stuks.
Dit accessoire maakt jouw klus nóg makkelijker!
Eigenschappen
Merk
QlinQ
Afwerking
Verzinkt
Voordelen
De ijzerwarenlijn van QlinQ omvat een volledig en kwalitatief assortiment van verpakte en losse ijzerwaren. Voor elk probleem biedt QlinQ een oplossing, of het nu gaat om meubelbeslag, touw- en ketting, ophanghaken, deur- en raambeslag, vloer- en deurbescherming, wielen en katrollen of bevestigingsmateriaal.
Inhoud consumentenverpakking
2 stuks