Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
  • Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-
Je bent hier: Poly Max® High Tack Express

Poly Max® High Tack Express

Bezig met laden
1 / 1
12,61 incl. BTW
Op voorraad - Vandaag besteld Vanaf 3 werkdagen
Aantal
Universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie, met zeer hoge aanvangshechting. Zowel geschikt voor binnen als buiten. Voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Extra sterk en blijvend elastisch. Geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Ook geschikt voor het monteren van plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten.
Eigenschappen
Kleur
Wit
EAN nummer
8710439144863
Merk
Griffon
Eigenschappen
- Gebruik alleen op schone en vetvrije oppervlaktes - Exclusief kokerpistool - Corrigeren is mogelijk - Na gebruik de koker goed afsluiten - Natte resten direct verwijderen met terpentine - Gebruik van primer niet nodig - Ondergrond mag licht vochtig zijn
Inhoud consumentenverpakking
1 stuk(s)
Levertijd (werkdagen)
3
Combineer je bestelling met: