Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: Betonplex antislip
Maatprijs:
per stuk | Incl. BTW

Betonplex antislip

Bezig met laden
1 / 2
Prijs ophalen
 • Betonplex hardhout
  Betonplex hardhout
 • Betonplex antislip
  Betonplex antislip
 • Betonplex berken donkerbruin
  Betonplex berken donkerbruin
 • Betonplex berken wit
  Betonplex berken wit
Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
Op voorraad - Vandaag besteld binnen 3 werkdagen in huis
Start met bestellen

Stroef en vochtwerend

Betonplex antislip: de naam zegt het al. Waar andere soorten betonplex erg glad zijn, is betonplex antislip aan één kant voorzien van een ruwe laag, waardoor deze niet snel glad wordt. Ideaal om te gebruiken als vloerplaat voor een dierenhok, aanhangwagen of bestelbus.

Toepassingen van betonplex

Door de kunststof laag aan beide zijden, kan betonplex antislip wel tegen een stootje. Betonplex wordt oorspronkelijk gebruikt voor bekistingen om beton in te storten. Daaraan dankt het zijn naam. Maar omdat de kunststof laag erg sterk en watervast is, is het ook voor andere toepassingen te gebruiken. Betonplex antislip is speciaal voor vloeren gemaakt, doordat het één kant de kunststof laag ruw is. Denk bijvoorbeeld aan een vloerplaat voor in een aanhangwagen of bedrijfswagen, een luik naar de kelder, maar ook de bodem van een dierenhok kan gemaakt worden van betonplex antislip!

Wat is betonplex precies?

Betonplex bestaat uit multiplex met een speciale kunststof laag (fenol) aan de boven- en onderkant. Dit is een gladde en watervaste laag, waardoor de plaat gebruikt kan worden voor toepassingen die tegen een stootje moeten kunnen. De binnenste laag is van multiplex. Het blijft belangrijk om de kopse kanten wel te behandelen met een randsealer, zodat de vochtwerende eigenschappen worden versterkt.

Verschillende varianten van betonplex

Wil je betonplex buiten gebruiken? Dan is Betonplex hardhout een goede keuze. Als de kleur belangrijk is, kun je ook kiezen voor Betonplex berken wit . Betonplex berken donkerbruin is een goede keuze voor toepassingen binnenshuis of in een beschutte buitenomgeving.

Alternatieven
Geef hier je afmeting op
Bezig met laden
Beschikbare vormen en afwerkingen
Werkwijze
Bij ons neem je alleen af wat je nodig hebt. Je bestelt en betaalt alleen de oppervlakte van het materiaal dat je daadwerkelijk gaat gebruiken! Dat is écht handig, want zo hoef je geen rekening te houden met reststukken die overblijven. Laat ons die klus maar opknappen! Zo kun je zelf alle aandacht aan jouw klus geven. Bekijk hieronder welke vormen en afwerkingen je kan bestellen.
Vormen
Hieronder zie je de vormen die beschikbaar zijn voor deze plaat. Klik op de gewenste vorm voor meer informatie. Deze vorm bestellen? Klik op start met bestellen waar je naar het begin van het bestelproces wordt geleid. Kies vervolgens de gewenste vorm in stap 2.
Afwerkingen
Hieronder de afwerkingen die beschikbaar zijn voor deze plaat. Klik op de gewenste afwerking voor meer informatie. Deze afwerking toepassen op een van de zijdes? Start met bestellen brengt je naar het begin van het bestelproces. Kies vervolgens in stap 4 welke zijde(s) je wilt afwerken met de gewenste afwerking.
Elke houtsoort heeft zijn eigen kracht
Eigenschappen
Type
Betonplex
Soort
Betonplex Antislip
Dikte
9 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm
Kleur
Bruin
Max. lengte (mm)
3050
Max. breedte (mm)
1530
Geschikt voor buiten
Ja
Plus en minpunten
 • Waterdicht en waterbestendig
 • Betonplex heeft geen nabehandeling nodig
 • Vlak oppervlak
 • De randen van de plaat en eventuele boorgaten dienen afdoende te worden beschermd tegen het indringen van vocht
Toepassingen
 • Betimmering in lichte bedrijfswagens
 • Aanhangwagens
 • Bussen