Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.

Ons verhaal

Opgericht door 5 jonge mannen die klussen weer écht leuk willen maken. En geheel anno nu, vooral ook een stuk gemakkelijker.

Hoe het allemaal begon

Het was 2015. Als lokale zagerij kregen we steeds meer bezoekers vanuit het héle land. Goed nieuws natuurlijk, maar het zette ons ook aan het denken. Waarom komen er mensen vanuit Stadskanaal (!) naar Veenendaal rijden voor een paar stukken gezaagd MDF? Wat bleek; voor een stukje écht goed zaagwerk, met superstrakke randen en op de millimeter nauwkeurig, was geen afstand te ver! Logisch dus dat mensen gingen Googelen en bij ons in Veenendaal uitkwamen.

Lastig, dat zelf zagen

Probeer groot plaatmateriaal zelf maar eens nauwkeurig recht te zagen en welk gereedschap gebruik je eigenlijk? Dan hebben we het nog niet eens gehad over de meeste auto’s waar plaatmateriaal überhaupt niet in past en bouwmarkten waar het aan kennis over hout ontbreekt. Voor ons was het duidelijk: het was tijd voor vernieuwing in zaagland!

Dé online zagerij

Om de klant tegemoet te komen besloten we om onze diensten op een nieuwerwetse manier aan te gaan bieden, onder de naam OPMAATZAGEN.nl. Vakmanschap in een eigentijds jasje! In een paar klikken bestel je de materialen voor jouw klus online en voor je het weet staat de bezorger, mét het op maat gezaagde hout, bij jou op de stoep. Zelfs voor maatwerk meubels kun je bij ons terecht. Kortom; wij maken klussen een stuk leuker én vooral makkelijker!

Goed, beter, best

Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn pas blij als de klant dat ook is. Gelukkig zien we onze klanten steeds vaker terug voor een nieuwe bestelling! Met een gemiddeld klantcijfer van een 9.5 maken we al veel mensen blij! Dat is gaaf, maar we willen onszelf blijven verbeteren en de verwachting van élke klant overtreffen. Feedback nemen we daarom super serieus; we doen er écht iets mee! De webshop is in constante ontwikkeling en het assortiment wordt steeds verder uitgebreid. En we zijn nog maar net begonnen!

Heb je tips voor ons of te gekke foto’s van jouw klus om anderen mee te inspireren? Ik ontvang ze graag!

Ontdek zelf het gemak van OPMAATZAGEN.nl.

Met vriendelijke groet,

Bauke
Oprichter van dé online zagerij
[email protected]