• Home
Thuiswinkel Waarborg

Laat plaatmateriaal op maat zagen in 3D vormen!

Bij OPMAATZAGEN.nl houden we niet van stilzitten. We zijn dan ook constant in beweging en lopen graag voorop in de ontwikkeling van de online houthandel en zaagservice industrie. Door ons assortiment uit te breiden en steeds meer diensten aan te bieden, willen we klussen niet alleen makkelijker maar ook leuker maken. De nieuwste stap in deze ontwikkeling? Het op maat zagen van 3D-vormen!

3D vormen op maat

De 3D vormen die je bij ons op maat kunt laten zagen zijn zuilen (sokkels) en kubussen. Deze zijn op hun beurt ook weer beschikbaar in verschillende varianten. De 3D vormen maken wij van plaatmateriaal wat wij tot op de millimeter nauwkeurig op maat zagen. We zagen de randen in verstek, zodat de vorm mooie onzichtbare verbindingen heeft. Als het nodig is verstevigen we de constructie met ribben. We zetten alle mogelijke vormen even op een rijtje.

Zuil

Een zuil, ook wel sokkel genoemd, is een rechthoekige 3D vorm. Vaak wordt deze vorm met smalle en hoge afmetingen toegepast, maar een lage en brede zuil is uiteraard ook een optie. Een zuil wordt vaak gebruikt als een display. Dit kan gedaan worden op beursstands, in winkels, maar ook gewoon thuis. Heb jij in huis of op je werk iets wat je tentoon wilt stellen? Bestel dan een zuil op maat en zet het in de spotlight!

Bestel multiplex interieur populier

Zuil met onderkant open

Je kunt ook een zuil op maat bestellen waarbij de onderkant van open is. Dit handig als je zuil op een oneffen ondergrond komt te staan, dan staat hij wat steviger. Je kunt de zuil natuurlijk ook omdraaien en hem gebruiken als bijvoorbeeld een plantenbak of paraplubak!

Bestel MDF Lakdraag

Kubus

Een kubus is de 3D variant van een vierkant. Je kunt het gebruiken als  bijvoorbeeld een display, basis van een speaker en nog veel meer. Als je kleinere kubussen bestelt, kun je ze ook gebruiken als basis van jouw zelfgemaakte houten speelgoed!

Bestel MDF Zwart V313

Kubus met één kant open

Ook bij een kubus kan de onderkant open gelaten worden, maar omdat de afmetingen van een kubus aan elke kant gelijk zijn maakt het niet uit welke kant dat precies is. Je kunt het gat dus eigenlijk aan elke kant plaatsen die je wilt! Zo maak je van een kubus met open kant gemakkelijk een bakje, kistje en nog veel meer!

Bestel Underlayment Fins vuren

De beschikbare materialen waar 3D vormen van kunnen worden gemaakt

3D vormen worden gemaakt uit een selectie van plaatmateriaal. Op het moment van schrijven is dat MDF Blank, MDF Vochtwerend V313, MDF Lakdraag, MDF Zwart V313, OSB 3, Multiplex Interieur Populier en Underlayment Fins Vuren. Dit zijn ook de plaatmaterialen waarvan we onze Meubels maken. Dit kan wijzigen, dus houd het assortiment in de gaten! 3D vormen bestellen doe je door bij jouw gekozen plaatmateriaal en dikte een 3D vorm te selecteren tijdens het bestelproces. Je voert dan de gewenste afmetingen in en wij doen de rest!