Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
Je bent hier: Maatwerk vakkenkast decoratief

Maatwerk vakkenkast decoratief

Betaalbaar maatwerk
Dat is écht handig
Bezig met laden
Hoe makkelijk zet je deze kast in elkaar?
Volledig afgewerkt maatwerk, eenvoudig zelf te monteren

Een volledig afgewerkte vakkenkast, naar eigen ontwerp. Binnen 15 werkdagen bij je thuis.

Jouw vakkenkast wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog in elkaar te schuiven. De onderdelen worden genummerd en zorgvuldig verpakt, vervolgens kies je zelf een bezorgdag die jou uitkomt. Dit kan al binnen 15 werkdagen! Verder vooruit plannen kan natuurlijk ook. De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Dat is écht handig!

Jouw meubel kan worden gemaakt in verschillende decoratieve afwerkingen. Deze afwerkingen hebben geen verdere behandeling nodig, dus na montage is jouw kast helemaal klaar voor gebruik! Het materiaal wat we gebruiken voor de meubels heeft standaard een dikte van 10mm. Van dit materiaal maken we holle planken die sterk en toch licht van gewicht zijn. Deze holle planken zijn minimaal 4,0 cm en kunnen maximaal 6,0 cm worden. Dit kun je zelf tijdens het bestellen aangeven.Wil je meer lezen over de montage van deze meubels? Neem dan een kijkje op onze blog.Hoe werkt het bestellen?
Stap 1: Schets jouw vakkenkast

Het is belangrijk om een schets van jouw kast te maken, zodat wij weten welke indeling je voor ogen hebt. Hiervoor heb je geen ingewikkeld programma nodig! Je kunt ons voorbeeld bekijken en het schetspapier gebruiken. Je kunt ook andere kasten bekijken in onze meubelcollectie.

Stap 2: Bereken direct zelf de prijs

Geef hiernaast in de calculator al jouw wensen door om de prijs van jouw kast te berekenen. Hier kan je ook meer informatie vinden over de opties die je kunt invoegen in je kast.

Stap 3: Upload je schets en bestel direct online

Op basis van deze schets weten wij wat jouw gewenste indeling is. Je kunt eenvoudig direct online betalen via iDEAL. Onze zaagspecialisten gaan dan aan de slag met jouw eigen ontworpen kast!

Stap 4: Zet zelf eenvoudig je kast in elkaar en schilder hem in de gewenste kleur

Als je de kast gaat monteren is het handig om een waterpas, accuboormachine en een trapje bij de hand te hebben. Met de handleiding kun je zelf heel gemakkelijk de kast in elkaar zetten. Wij hebben namelijk al het voorwerk al voor je gedaan! Wil je eerst nog wat tips lezen over hoe je jouw kast mooi en egaal kunt schilderen? Kijk dan op ons blog.Hulp nodig met het ontwerpen van jouw vakkenkast?

Neem contact op met onze klantenservice. Voor uitgebreid advies ben je ook van harte welkom in onze showroom, maak snel een afspraak met een van onze adviseurs!

De verschillende houtsoorten
Kies de houtsoort die bij jou past!
Spaanplaat IJswit Gemelamineerd
Spaanplaat Lancelot Eik Licht Gemelamineerd
Spaanplaat Lichtgrijs Gemelamineerd
Spaanplaat Lindberg Gemelamineerd
Spaanplaat Mountain Eik Donker Gemelamineerd
Spaanplaat Platina Grijs Gemelamineerd
Spaanplaat Vulkaan Zwart Gemelamineerd
Spaanplaat Wit Dekkend Gemelamineerd
Spaanplaat Wit Dekkend Gemelamineerd is voorzien van een glanzende, witte toplaag. Een meubel van dit materiaal is volledig afgewerkt en dus direct klaar voor gebruik.
Wat moet ik doen als ik het pakket heb ontvangen?
Nog maar 2 stappen!
Monteer het meubel
Monteren van het meubel met behulp van onze handleiding en het handige installatiepakket inclusief benodigde schroeven (uitbesteden aan een klusjesman kan natuurlijk ook).
Geniet!
Blijft er nog een laatste taak over: genieten van je mooie, eigen ontworpen, meubel!