• Gratis op maat gezaagd
 • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-
Je bent hier: Meubelpaneel Wit Gegrond ABS

Meubelpaneel Wit Gegrond ABS

Meubelpaneel Wit Gegrond ABS
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.
Dat is écht handig

Vochtwerend en gegrond materiaal, afgewerkt met band

Wit meubelpaneel vochtwerend online op maat bestellen

Een bureaublad of legplank online op maat bestellen? Ga voor gegrond meubelpaneel en bestel het online tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Met afgewerkte ABS randen hoeft het plaatmateriaal enkel nog gemonteerd te worden. Wij bezorgen het paneel volledig op maat thuis. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Configureer je product en jij hebt binnen een handomdraai jouw project af.

Lees snel verder:

 

Meubelpaneel gegrond vochtwerend: wat is dat?

 

Spaanplaat is zowel constructief als decoratief in te zetten als plaatmateriaal voor jouw klus. Het is makkelijk te bewerken en behoort net als MDF en OSB tot de familie van de vezelplaten. Meubelpaneel wit vochtwerend is voorzien van een witte grondlaag, wat betekent dat het product niet meer gegrond hoeft te worden. Het materiaal heeft vochtwerende eigenschappen, dit maakt dat het materiaal gebruikt kan worden in vochtige ruimtes als badkamers en keukens. Het materiaal kan niet gebruikt worden voor toepassingen buitenshuis. Spaanplaat staat ook bekend als meubelpaneel, dit komt omdat het materiaal grotendeels wordt gebruikt voor het maken van meubels. Doordat spaanplaat uit samengeperste houtsnippers (afvalproduct) bestaat is het naast een praktisch, ook een duurzaam product.

Beschikbare diktes meubelpaneel gegrond vochtwerend

De beschikbare diktes van gegrond meubelpaneel vochtwerend kies je gemakkelijk via de product configurator. Wij hebben deze dikte(s) beschikbaar: 18 mm.

Bewerken van meubelpaneel vochtwerend

Het grote voordeel van meubelpaneel is dat het direct gebruiksklaar is. Meubelpaneel is goed en gemakkelijk te monteren of te bewerken. Tijdens het monteren van het plaatmateriaal is het aan te raden de schroeven aan de achter- of onderzijde te schroeven. Op die manier zijn de schroefgaten niet zichtbaar.

Specifieke toepassingen Meubelpaneel wit vochtwerend

Meubelpaneel wordt ook wel decoratief spaanplaat genoemd en wordt veel gebruikt voor het maken van meubels. Het is een veelzijdig product waardoor het voor veel doeleinden ingezet kan worden. Denk hierbij aan bureaubladen, kasten, keukenkastjes, boekenkasten of legplanken. Meubels hebben vaak een groot oppervlak en kosten daardoor veel tijd om afgewerkt te worden. Door gebruik te maken van plaatmateriaal met een grondlaag, hoef je het plaatmateriaal niet meer te gronden, waardoor je enkel een lak hoeft aan te brengen. Dat is écht handig!

Alternatieven voor vochtwerend meubelpaneel

Is wit meubelpaneel vochtwerend toch niet de juiste houtsoort voor jouw klus? Wil jij het plaatmateriaal in een groter formaat of in een specifieke (RAL) kleur hebben? Bekijk dan ook MDF lakdraagfolie. Dit plaatmateriaal verf je gemakkelijk met in jouw favoriete kleur. Of bekijk onze andere gemelamineerde meubelpanelen:

Elke houtsoort heeft zijn eigen kracht
Eigenschappen
Type
Meubelpanelen
Variant
Meubelpaneel V313 Wit Gegrond ABS
Dikte
Kleur
Wit
Zichtzijde
Ja
Gegrond
Ja
Max. lengte (mm)
1650
Max. breedte (mm)
1650
Keurmerk
70% PEFC
Type toplaag
Grondlaag / Lakdraagfolie
Geschikt voor
Vochtige ruimtes
Toplaag
1 zijde
Uitstraling
Onafgewerkt
Plus en minpunten
 • Duurzaam product: meer dan driekwart resthout
 • Gegrond plaatmateriaal, breng direct jouw favoriete kleur aan
 • Binnenshuis breed toepasbaar
 • Licht van gewicht
 • Trekt niet krom
 • Randen volledig afgewerkt
 • Vochtbestendig
 • Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis
Toepassingen
 • Wanden
 • Bureaubladen
 • Meubels
 • Keukenfrontjes
 • Interieurbekleding