Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey

Thuiswinkel waarborg
Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey
Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey

Configureer Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey

Productinformatie

Korte specificaties

Soortelijk gewicht (kg/m3)

720

Uitstraling

Mat

Merk

Thermopal

Dikte

10 mm

Type

Meubelpanelen

Variant

Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey

Toepassing

Binnen

Gegrond

Nee

Type toplaag

Melaminelaag

Belangrijke informatie

 • Lichtgewicht drager
 • Duurzaam geproduceerd
 • Stabiele plaat, trekt niet krom
 • Gebruiksklaar oppervlak door melamine toplaag
 • Naadloos combineren met Duropal en ABS vanwege kleurkoppeling
 • Alleen voor gebruik binnenshuis
 • Randen moeten nog afgewerkt worden.

Beschrijving

Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey is een decoratieve plaat met spaanplaat als drager. Het wordt vaak gebruikt voor frontjes, binnenwerk van kasten en het plaatsen van wandbekleding. De kunststof, melamine toplaag zorgt ervoor dat je dit spaanplaat niet meer hoeft te schilderen en maakt dat dit plaatmateriaal gemakkelijk in onderhoud is. Spaanplaat meubelpaneel met een melaminelaag is beschikbaar in veel verschillende kleuren en structuren. Er is in dat geval geen verschil qua eigenschappen, anders dan de kleur. 

Lees meer

Product eigenschappen

Soortelijk gewicht (kg/m3)720
UitstralingMat
MerkThermopal
Dikte10 mm
Type Meubelpanelen
VariantMeubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey
ToepassingBinnen
GegrondNee
Type toplaagMelaminelaag

Toepassingen

 • Frontjes
 • Wandbekleding
 • Ikea hacks
 • Binnenwerk van kasten
 • Meubilair
Alle voorbeelden van anderen
Thuiswinkel waarborg

Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey online op maat bestellen

Een bureaublad of legplank online op maat bestellen? Ga voor meubelpaneel en bestel dit plaatmateriaal online tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd. Wij bezorgen het paneel volledig op maat thuis. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Configureer je product en jij hebt binnen een handomdraai jouw project af.

Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey: wat is dat?

Meubelpaneel is een volledig afgewerkt plaatmateriaal, in dit geval met een melamine toplaag. Gemelamineerde meubelpanelen worden veel toegepast in de meubelindustrie en winnen aan terrein door de veelzijdige texturen, kleuren en mogelijkheden qua toplagen. Het voordeel van gemelamineerd plaatmateriaal, ten opzichte van gefineerd, is dat het direct gebruiksklaar is: je hoeft het dus niet meer af te werken! Dat maakt het product ideaal inzetbaar. Een melamine toplaag is een fineerlaag van papiervezels, samengesmolten met een melaminehars. Dit maakt dat er een harde kunststof toplaag ontstaat. 

Toplaag van melamine

De meubelpanelen beschikken over een sterke en harde melamine toplaag, dit geeft de houtplaten een fraai uiterlijk en maakt dat het hout tegen een stootje kan. De melamine toplaag heeft een hoge dichtheid, hier heeft deze toplaag ook zijn harde en sterke eigenschappen aan te danken. Een melamine toplaag is waterafstotend, makkelijk af te nemen met een doekje en tot op zekere hoogte hittebestendig. Eigenschappen die erg prettig zijn bij elke interieurtoepassing!

In het kort nog een keer de voordelen van gemelamineerd plaatmateriaal:

 • Direct gebruiksklaar
 • Sterk en waterafstotend
 • Vaste kleurstelling
 • Ruime keuze aan kleuren en texturen

Drager van spaanplaat

Dit meubelpaneel heeft spaanplaat als drager. Dit is een populaire keuze als het gaat om gemelamineerd plaatmateriaal. Het lichte gewicht, de constructieve voordelen, gladde oppervlakte en doordat het een betaalbare productiemethode heeft, maakt spaanplaat tot een veelvoorkomende drager. Het type spaanplaat waarop de toplaag van dit product wordt geleverd is ClassicBoard P2 spaanplaat. Een type spaanplaat van Pfleiderer. 

Een duurzame keuze

Spaanplaat wordt gemaakt van verlijmde houtsnippers (spaanders), die in drie lagen kruislings op elkaar geperst zijn. Dit maakt dat de plaat ook constructief sterk is. In vergelijking met MDF worden grovere spaanders gebruikt en in vergelijking met OSB worden fijnere spaanders gebruikt. De ClassicBoard P2 platen hebben een samenstelling van 50% post-consumer hout, 35% pre-consumer hout en 15% vers hout. Dit maakt de ClassicBoard P2 platen een zeer duurzame keuze. 

Op maat gezaagde Pfleiderer Thermopal panelen

Er zijn verschillende producenten van gemelamineerd plaatmateriaal, of plaatmateriaal met een melamine toplaag. Pfleiderer is hier één van. Pfleiderer biedt een ruime keuze aan kwalitatieve spaanplaten, MDF en andere decoratieve panelen in melamine of HPL op een dragerplaat. Pfleiderer heeft creativiteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met certificeringen zoals Cradle-to-Cradle Bronze en Blauer Engel (Blue Angel) zijn de DecoBoard meubelpanelen van Pfleiderer een bewuste keuze in jouw klusproject. Anderen bekende producenten van gemelamineerd meubelpaneel zijn onder andere UNILIN of Egger. Maar er zijn er veel meer!

Thermopal melamine van Pfleiderer 

Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey heeft een toplaag van Thermopal. Thermopal is een merknaam vna Pfleiderer waaronder de melamine toplagen vallen die op een duurzame manier vervaardigd worden. Door kraftpapier te mengen met een hoogwaardige melamine hars creëert Pfleiderer, met het Thermopal assortiment ruim 150 verschillende decoren; een indrukwekkende collectie.

Thermopal is een melamine toplaag en daarom vooral geschikt voor decoratieve toepassingen zoals binnenwerken van kasten, frontjes, en wandbekleding. Voor meubels met intensief gebruik of dragende functies is Duropal een betere keuze. Duropal is een HPL laag en daarmee steviger dan melamine. Door de kleurkoppeling sluiten Thermopal, Duropal en bijbehorend ABS-band naadloos op elkaar aan. Zo creëer je perfecte eenheid tussen frontjes, wandbekleding, bureaus en nog veel meer toepassingen.

De verschillende varianten van Pfleiderer Thermopal

Door het ruime assortiment aan Pfleiderer Thermopal panelen zie je soms door de bomen het bos niet meer. De productnamen hebben hiervoor een handige structuur meegekregen om te zorgen dat je gemakkelijk het juiste product kunt vinden. Zo verwijst de eerste letter/nummer combinatie altijd naar een bepaalde kleur. Dit wordt ook wel de Pfleiderer code genoemd. De tweede letter/nummer combinatie gaat over de structuur, daarnaast heeft het geheel ook een omschrijvende naam. Om de juiste keuze te maken voor jouw project is het handig je hier in te verdiepen. Wil je alles weten over de betekenis en de naamopbouw van Pfleiderer Thermopal? Lees dan verder in dit artikel over de naamstructuur van Pfleiderer.

Pfleiderer Thermopal sample service

Ben je benieuwd naar dit materiaal? Bestel een sample op de website van Pfleiderer. Beoordeel het materiaal en laat het vervolgens op maat gezaagd thuisbezorgen door dé online zagerij. 

Beschikbare diktes van Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey

De beschikbare diktes van Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey kies je gemakkelijk via de product configurator.

Bewerken van meubelpaneel

Het grote voordeel van spaanplaat met een melamine toplaag is dat het direct gebruiksklaar is. Meubelpaneel is goed en relatief makkelijk te monteren mits je goed voorbereid aan de slag gaat. Houd er wel rekening mee dan melamine gevoelig is wanneer je het gaat bewerken. Tijdens het monteren van het plaatmateriaal is het aan te raden de schroeven aan de achter- of onderzijde te schroeven (let wel op dat je niet door het materiaal heen gaat!). Op die manier zijn de schroefgaten niet zichtbaar en voorkom je zichtbare splinters van het melamine. Ga je wel aan de zichtzijde monteren? Plaats dan eerst schilderstape op de plek waar je de plaat gaat bewerken. Zo vangt de tape het eerste contact tussen het gereedschap en de plaat af en is de kans op splinteren kleiner. 

Specifieke toepassingen van Spaanplaat meubelpanelen

Meubelpaneel wordt ook wel gemelamineerd of decoratief MDF genoemd en wordt veel gebruikt voor het maken van meubels. Het is een veelzijdig product waardoor het voor veel doeleinden ingezet kan worden. Denk hierbij aan bureaubladen, kasten, keukenkastjes, boekenkasten of legplanken. Meubels hebben vaak een groot oppervlak en kosten daardoor veel tijd om afgewerkt te worden. Door gebruik te maken van plaatmateriaal met een melamine toplaag hoef je het plaatmateriaal niet meer te schilderen en zorg je ervoor dat alles er strak uitziet. Met de diverse mogelijkheden aan decoren en texturen is er voor elke klus een passend plaatmateriaal.

Alternatieven voor meubelpaneel

Is Meubelpaneel spaanplaat S62032 SM Obelisk grey toch niet de juiste houtsoort voor jouw klus? Wil jij het plaatmateriaal in een groter formaat of in een specifieke (RAL) kleur hebben? Bekijk dan ook MDF lakdraagfolie. Dit plaatmateriaal verf je gemakkelijk met in jouw favoriete kleur. Of bekijk onze andere gemelamineerde meubelpanelen:

Meubelpaneel spaanplaat 020 CST Basic white
Meubelpaneel spaanplaat 020 CST Basic white
Meubelpaneel spaanplaat 030 S3 Blanco Super
Meubelpaneel spaanplaat 030 S3 Blanco Super
Meubelpaneel spaanplaat 113 CST Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat 113 CST Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat 113 W03 Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat 113 W03 Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat 113 W04 Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat 113 W04 Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat 113 W06 Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat 113 W06 Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat 113 W07 Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat 113 W07 Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat 551 CST Jasmina
Meubelpaneel spaanplaat 551 CST Jasmina
Meubelpaneel spaanplaat 551 TST Jasmina
Meubelpaneel spaanplaat 551 TST Jasmina
Meubelpaneel spaanplaat 625 BST Silicon
Meubelpaneel spaanplaat 625 BST Silicon
Meubelpaneel spaanplaat 625 CST Silicon
Meubelpaneel spaanplaat 625 CST Silicon
Meubelpaneel spaanplaat 625 TST Silicon
Meubelpaneel spaanplaat 625 TST Silicon
Meubelpaneel spaanplaat 747 CST Jura beech
Meubelpaneel spaanplaat 747 CST Jura beech
Meubelpaneel spaanplaat 760 CST Brushed alu
Meubelpaneel spaanplaat 760 CST Brushed alu
Meubelpaneel spaanplaat 760 M01 Brushed alu
Meubelpaneel spaanplaat 760 M01 Brushed alu
Meubelpaneel spaanplaat 760 TST Brushed alu
Meubelpaneel spaanplaat 760 TST Brushed alu
Meubelpaneel spaanplaat 766 CST Naturel oak
Meubelpaneel spaanplaat 766 CST Naturel oak
Meubelpaneel spaanplaat brandvertragend 025 CST Front white
Meubelpaneel spaanplaat brandvertragend 025 CST Front white
Meubelpaneel spaanplaat brandvertragend 025 TST Front white
Meubelpaneel spaanplaat brandvertragend 025 TST Front white
Meubelpaneel spaanplaat brandvertragend 113 CST Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat brandvertragend 113 CST Elegant black
Meubelpaneel spaanplaat F252 BST Carrara frosted white
Meubelpaneel spaanplaat F252 BST Carrara frosted white
Meubelpaneel spaanplaat F253 BST Carrara creamy
Meubelpaneel spaanplaat F253 BST Carrara creamy
Meubelpaneel spaanplaat F254 BST Ceppo mineral grey
Meubelpaneel spaanplaat F254 BST Ceppo mineral grey
Meubelpaneel spaanplaat F255 BST Ceppo seashore beige
Meubelpaneel spaanplaat F255 BST Ceppo seashore beige
Meubelpaneel spaanplaat F256 M02 Lime earth baked
Meubelpaneel spaanplaat F256 M02 Lime earth baked
Meubelpaneel spaanplaat F257 M02 Lime midnight
Meubelpaneel spaanplaat F257 M02 Lime midnight
Meubelpaneel spaanplaat F258 M02 Lime blush
Meubelpaneel spaanplaat F258 M02 Lime blush
Meubelpaneel spaanplaat F259 M02 Lime chalk white
Meubelpaneel spaanplaat F259 M02 Lime chalk white
Meubelpaneel spaanplaat F260 M02 Lime old linen
Meubelpaneel spaanplaat F260 M02 Lime old linen
Meubelpaneel spaanplaat F264 CST Marble vein nero bronze
Meubelpaneel spaanplaat F264 CST Marble vein nero bronze
Meubelpaneel spaanplaat F589 BST Soft moon grey
Meubelpaneel spaanplaat F589 BST Soft moon grey
Meubelpaneel spaanplaat F599 M03 Weave wool beige
Meubelpaneel spaanplaat F599 M03 Weave wool beige
Meubelpaneel spaanplaat F600 M03 Weave slate grey
Meubelpaneel spaanplaat F600 M03 Weave slate grey
Meubelpaneel spaanplaat F601 M03 Weave mud brown
Meubelpaneel spaanplaat F601 M03 Weave mud brown
Meubelpaneel spaanplaat F602 M03 Weave moss grey
Meubelpaneel spaanplaat F602 M03 Weave moss grey
Meubelpaneel spaanplaat F70015 SD Metallic grey
Meubelpaneel spaanplaat F70015 SD Metallic grey
Meubelpaneel spaanplaat F76026 CR Ceramic rust
Meubelpaneel spaanplaat F76026 CR Ceramic rust
Meubelpaneel spaanplaat F76146 ML Terrazzo bronze
Meubelpaneel spaanplaat F76146 ML Terrazzo bronze
Meubelpaneel spaanplaat F76149 CR Kex
Meubelpaneel spaanplaat F76149 CR Kex
Meubelpaneel spaanplaat F939 CST Brushed metal
Meubelpaneel spaanplaat F939 CST Brushed metal
Meubelpaneel spaanplaat F976 BST Granulo
Meubelpaneel spaanplaat F976 BST Granulo
Meubelpaneel spaanplaat F981 CST Woven
Meubelpaneel spaanplaat F981 CST Woven
Meubelpaneel spaanplaat F984 CST Blue jeans
Meubelpaneel spaanplaat F984 CST Blue jeans
Meubelpaneel spaanplaat F985 W04 Raw concrete grey
Meubelpaneel spaanplaat F985 W04 Raw concrete grey
Meubelpaneel spaanplaat F988 W04 Raw concrete light beige
Meubelpaneel spaanplaat F988 W04 Raw concrete light beige
Meubelpaneel spaanplaat F989 BST Pure concrete light
Meubelpaneel spaanplaat F989 BST Pure concrete light
Meubelpaneel spaanplaat F992 M01 Brushed bronze
Meubelpaneel spaanplaat F992 M01 Brushed bronze
Meubelpaneel spaanplaat F993 M01 Brushed Steel blue
Meubelpaneel spaanplaat F993 M01 Brushed Steel blue
Meubelpaneel spaanplaat F994 M01 Brushed gold
Meubelpaneel spaanplaat F994 M01 Brushed gold
Meubelpaneel spaanplaat H160 Z5L Minnesota oak greige
Meubelpaneel spaanplaat H160 Z5L Minnesota oak greige
Meubelpaneel spaanplaat H161 V9A Heritage oak light
Meubelpaneel spaanplaat H161 V9A Heritage oak light
Meubelpaneel spaanplaat H162 Z5L Minnesota oak natural
Meubelpaneel spaanplaat H162 Z5L Minnesota oak natural
Meubelpaneel spaanplaat H163 BST Flakewood white
Meubelpaneel spaanplaat H163 BST Flakewood white
Meubelpaneel spaanplaat H164 V8A Royal oak dark brown
Meubelpaneel spaanplaat H164 V8A Royal oak dark brown
Meubelpaneel spaanplaat H251 W06 Lorenzo walnut medium brown
Meubelpaneel spaanplaat H251 W06 Lorenzo walnut medium brown
Meubelpaneel spaanplaat H262 W06 Barnwood bark brown
Meubelpaneel spaanplaat H262 W06 Barnwood bark brown
Meubelpaneel spaanplaat H263 W06 Barnwood oxidised
Meubelpaneel spaanplaat H263 W06 Barnwood oxidised
Meubelpaneel spaanplaat H265 V1A Dainty oak cafe noir
Meubelpaneel spaanplaat H265 V1A Dainty oak cafe noir
Meubelpaneel spaanplaat H266 V1A Dainty oak pure
Meubelpaneel spaanplaat H266 V1A Dainty oak pure
Meubelpaneel spaanplaat H267 V1A Dainty oak latte
Meubelpaneel spaanplaat H267 V1A Dainty oak latte
Meubelpaneel spaanplaat H327 BST Oak rustique
Meubelpaneel spaanplaat H327 BST Oak rustique
Meubelpaneel spaanplaat H335 BST Torino oak
Meubelpaneel spaanplaat H335 BST Torino oak
Meubelpaneel spaanplaat H336 BST Verona oak
Meubelpaneel spaanplaat H336 BST Verona oak
Meubelpaneel spaanplaat H337 BST Pearl oak
Meubelpaneel spaanplaat H337 BST Pearl oak
Meubelpaneel spaanplaat H339 BST Solara oak
Meubelpaneel spaanplaat H339 BST Solara oak
Meubelpaneel spaanplaat H362 BST Suomi ash
Meubelpaneel spaanplaat H362 BST Suomi ash
Meubelpaneel spaanplaat H378 BST Garonne oak
Meubelpaneel spaanplaat H378 BST Garonne oak
Meubelpaneel spaanplaat H385 W03 Hudson oak
Meubelpaneel spaanplaat H385 W03 Hudson oak
Meubelpaneel spaanplaat H387 BST Marne oak
Meubelpaneel spaanplaat H387 BST Marne oak
Meubelpaneel spaanplaat H397 BST Robson oak
Meubelpaneel spaanplaat H397 BST Robson oak
Meubelpaneel spaanplaat H399 W03 Canice oak
Meubelpaneel spaanplaat H399 W03 Canice oak
Meubelpaneel spaanplaat H425 W03 Rena pine
Meubelpaneel spaanplaat H425 W03 Rena pine
Meubelpaneel spaanplaat H437 V8A Royal oak natural
Meubelpaneel spaanplaat H437 V8A Royal oak natural
Meubelpaneel spaanplaat H438 V9A Heritage oak medium brown
Meubelpaneel spaanplaat H438 V9A Heritage oak medium brown
Meubelpaneel spaanplaat H439 V9A Heritage oak dark
Meubelpaneel spaanplaat H439 V9A Heritage oak dark
Meubelpaneel spaanplaat H440 Z5L Minnesota oak warm natural
Meubelpaneel spaanplaat H440 Z5L Minnesota oak warm natural
Meubelpaneel spaanplaat H441 Z5L Minnesota oak chocolat
Meubelpaneel spaanplaat H441 Z5L Minnesota oak chocolat
Meubelpaneel spaanplaat H448 W04 Nordic Pine light
Meubelpaneel spaanplaat H448 W04 Nordic Pine light
Meubelpaneel spaanplaat H449 W04 Nordic Pine grey brown
Meubelpaneel spaanplaat H449 W04 Nordic Pine grey brown
Meubelpaneel spaanplaat H450 V9A Heritage oak light patina
Meubelpaneel spaanplaat H450 V9A Heritage oak light patina
Meubelpaneel spaanplaat H451 W04 Emilia oak natural
Meubelpaneel spaanplaat H451 W04 Emilia oak natural
Meubelpaneel spaanplaat H452 W04 Emilia oak light grey
Meubelpaneel spaanplaat H452 W04 Emilia oak light grey
Meubelpaneel spaanplaat H453 W04 Emilia oak dark grey
Meubelpaneel spaanplaat H453 W04 Emilia oak dark grey
Meubelpaneel spaanplaat H454 W04 Flakewood taupe
Meubelpaneel spaanplaat H454 W04 Flakewood taupe
Meubelpaneel spaanplaat H455 W04 Flakewood painted
Meubelpaneel spaanplaat H455 W04 Flakewood painted
Meubelpaneel spaanplaat H562 BST Arabica walnut
Meubelpaneel spaanplaat H562 BST Arabica walnut
Meubelpaneel spaanplaat H588 V8A Royal oak vanille
Meubelpaneel spaanplaat H588 V8A Royal oak vanille
Meubelpaneel spaanplaat H787 W05 Desert brushed oak grey
Meubelpaneel spaanplaat H787 W05 Desert brushed oak grey
Meubelpaneel spaanplaat H788 W05 Desert brushed oak natural
Meubelpaneel spaanplaat H788 W05 Desert brushed oak natural
Meubelpaneel spaanplaat H842 BST Eiger walnut
Meubelpaneel spaanplaat H842 BST Eiger walnut
Meubelpaneel spaanplaat H843 BST Snowdon oak
Meubelpaneel spaanplaat H843 BST Snowdon oak
Meubelpaneel spaanplaat H844 BST Bellavista oak
Meubelpaneel spaanplaat H844 BST Bellavista oak
Meubelpaneel spaanplaat H847 BST Allegro beech light
Meubelpaneel spaanplaat H847 BST Allegro beech light
Meubelpaneel spaanplaat H850 CST Fumed oak
Meubelpaneel spaanplaat H850 CST Fumed oak
Meubelpaneel spaanplaat H851 BST Atlas oak
Meubelpaneel spaanplaat H851 BST Atlas oak
Meubelpaneel spaanplaat H852 W03 Essential oak naturel
Meubelpaneel spaanplaat H852 W03 Essential oak naturel
Meubelpaneel spaanplaat H853 BST Riverside oak
Meubelpaneel spaanplaat H853 BST Riverside oak
Meubelpaneel spaanplaat H863 BST Etna oak
Meubelpaneel spaanplaat H863 BST Etna oak
Meubelpaneel spaanplaat H864 BST Fiji oak
Meubelpaneel spaanplaat H864 BST Fiji oak
Meubelpaneel spaanplaat H865 BST Sinai oak
Meubelpaneel spaanplaat H865 BST Sinai oak
Meubelpaneel spaanplaat H866 BST Everest oak
Meubelpaneel spaanplaat H866 BST Everest oak
Meubelpaneel spaanplaat H868 BST Rila oak
Meubelpaneel spaanplaat H868 BST Rila oak
Meubelpaneel spaanplaat H876 BST Todi oak
Meubelpaneel spaanplaat H876 BST Todi oak
Meubelpaneel spaanplaat H877 BST Venamo oak
Meubelpaneel spaanplaat H877 BST Venamo oak
Meubelpaneel spaanplaat H878 BST Paruma oak
Meubelpaneel spaanplaat H878 BST Paruma oak
Meubelpaneel spaanplaat H891 BST Delano oak
Meubelpaneel spaanplaat H891 BST Delano oak
Meubelpaneel spaanplaat H906 W06 Missoury hickory light
Meubelpaneel spaanplaat H906 W06 Missoury hickory light
Meubelpaneel spaanplaat H912 V2A Master oak brown
Meubelpaneel spaanplaat H912 V2A Master oak brown
Meubelpaneel spaanplaat H913 V2A Master oak natural
Meubelpaneel spaanplaat H913 V2A Master oak natural
Meubelpaneel spaanplaat H914 V2A Master oak double fumed
Meubelpaneel spaanplaat H914 V2A Master oak double fumed
Meubelpaneel spaanplaat H915 V2A Master oak light natural
Meubelpaneel spaanplaat H915 V2A Master oak light natural
Meubelpaneel spaanplaat R20065 NW Dark mountain oak
Meubelpaneel spaanplaat R20065 NW Dark mountain oak
Meubelpaneel spaanplaat R20100 NW Style oak cinnamon
Meubelpaneel spaanplaat R20100 NW Style oak cinnamon
Meubelpaneel spaanplaat R20286 NW Italian oak
Meubelpaneel spaanplaat R20286 NW Italian oak
Meubelpaneel spaanplaat R20315 NW Artisan oak
Meubelpaneel spaanplaat R20315 NW Artisan oak
Meubelpaneel spaanplaat R20320 NW Silver oak
Meubelpaneel spaanplaat R20320 NW Silver oak
Meubelpaneel spaanplaat R20351 NW Flamed wood
Meubelpaneel spaanplaat R20351 NW Flamed wood
Meubelpaneel spaanplaat R24029 ML Fjord beech light
Meubelpaneel spaanplaat R24029 ML Fjord beech light
Meubelpaneel spaanplaat R24030 NW Scandic beech light
Meubelpaneel spaanplaat R24030 NW Scandic beech light
Meubelpaneel spaanplaat R24053 ML Talinn beech
Meubelpaneel spaanplaat R24053 ML Talinn beech
Meubelpaneel spaanplaat R24054 ML Lindstrom beech light
Meubelpaneel spaanplaat R24054 ML Lindstrom beech light
Meubelpaneel spaanplaat R27001 VV Royal maple
Meubelpaneel spaanplaat R27001 VV Royal maple
Meubelpaneel spaanplaat R27043 ML Kiruna maple
Meubelpaneel spaanplaat R27043 ML Kiruna maple
Meubelpaneel spaanplaat R27044 ML Norway maple
Meubelpaneel spaanplaat R27044 ML Norway maple
Meubelpaneel spaanplaat R30011 NW Madison walnut
Meubelpaneel spaanplaat R30011 NW Madison walnut
Meubelpaneel spaanplaat R30013 NW Altamira walnut dark
Meubelpaneel spaanplaat R30013 NW Altamira walnut dark
Meubelpaneel spaanplaat R30021 NW Milano walnut
Meubelpaneel spaanplaat R30021 NW Milano walnut
Meubelpaneel spaanplaat R30135 NW Okapi walnut
Meubelpaneel spaanplaat R30135 NW Okapi walnut
Meubelpaneel spaanplaat R34019 NW Sliced ash
Meubelpaneel spaanplaat R34019 NW Sliced ash
Meubelpaneel spaanplaat R34023 NW Portland ash licht
Meubelpaneel spaanplaat R34023 NW Portland ash licht
Meubelpaneel spaanplaat R34024 NW Portland ash dark
Meubelpaneel spaanplaat R34024 NW Portland ash dark
Meubelpaneel spaanplaat R34025 NW Zen ash natural
Meubelpaneel spaanplaat R34025 NW Zen ash natural
Meubelpaneel spaanplaat R34027 NW Sliced ash natural
Meubelpaneel spaanplaat R34027 NW Sliced ash natural
Meubelpaneel spaanplaat R34032 NW Portland ash black
Meubelpaneel spaanplaat R34032 NW Portland ash black
Meubelpaneel spaanplaat R34033 NW Mountain ash
Meubelpaneel spaanplaat R34033 NW Mountain ash
Meubelpaneel spaanplaat R37001 ML Baron Elm
Meubelpaneel spaanplaat R37001 ML Baron Elm
Meubelpaneel spaanplaat R37016 NW Salisbury elm grey
Meubelpaneel spaanplaat R37016 NW Salisbury elm grey
Meubelpaneel spaanplaat R37017 NW Salisbury elm grey
Meubelpaneel spaanplaat R37017 NW Salisbury elm grey
Meubelpaneel spaanplaat R38000 NW Chestnut
Meubelpaneel spaanplaat R38000 NW Chestnut
Meubelpaneel spaanplaat R38002 RU Acacia
Meubelpaneel spaanplaat R38002 RU Acacia
Meubelpaneel spaanplaat R42006 ML Havanna cherry
Meubelpaneel spaanplaat R42006 ML Havanna cherry
Meubelpaneel spaanplaat R48005 NW Glamour wood light
Meubelpaneel spaanplaat R48005 NW Glamour wood light
Meubelpaneel spaanplaat R48036 SD Flintwood
Meubelpaneel spaanplaat R48036 SD Flintwood
Meubelpaneel spaanplaat R48038 SD Place tree
Meubelpaneel spaanplaat R48038 SD Place tree
Meubelpaneel spaanplaat R48043 ML Chip
Meubelpaneel spaanplaat R48043 ML Chip
Meubelpaneel spaanplaat R50004 RU Natural Sangha wenge
Meubelpaneel spaanplaat R50004 RU Natural Sangha wenge
Meubelpaneel spaanplaat R50077 SM Sulawesi macassar brown
Meubelpaneel spaanplaat R50077 SM Sulawesi macassar brown
Meubelpaneel spaanplaat R50080 ML Canadian cedar
Meubelpaneel spaanplaat R50080 ML Canadian cedar
Meubelpaneel spaanplaat R50083 NW Silver wengé
Meubelpaneel spaanplaat R50083 NW Silver wengé
Meubelpaneel spaanplaat R50094 NW Nordic teak
Meubelpaneel spaanplaat R50094 NW Nordic teak
Meubelpaneel spaanplaat R50095 NW Laos teak
Meubelpaneel spaanplaat R50095 NW Laos teak
Meubelpaneel spaanplaat R55011 RU Anderson pine white
Meubelpaneel spaanplaat R55011 RU Anderson pine white
Meubelpaneel spaanplaat R55064 ML Jerusalem pine
Meubelpaneel spaanplaat R55064 ML Jerusalem pine
Meubelpaneel spaanplaat R55072 ML Willow whote
Meubelpaneel spaanplaat R55072 ML Willow whote
Meubelpaneel spaanplaat R55073 ML Sand pine
Meubelpaneel spaanplaat R55073 ML Sand pine
Meubelpaneel spaanplaat S63009 SM Carrara marble
Meubelpaneel spaanplaat S63009 SM Carrara marble
Meubelpaneel spaanplaat S63044 SM Caviar black
Meubelpaneel spaanplaat S63044 SM Caviar black
Meubelpaneel spaanplaat S63045 SM India white
Meubelpaneel spaanplaat S63045 SM India white
Meubelpaneel spaanplaat S68025 SM Kings marble green
Meubelpaneel spaanplaat S68025 SM Kings marble green
Meubelpaneel spaanplaat S68029 SD Terrazzo nero
Meubelpaneel spaanplaat S68029 SD Terrazzo nero
Meubelpaneel spaanplaat S68036 ML Cento
Meubelpaneel spaanplaat S68036 ML Cento
Meubelpaneel spaanplaat U11026 HG Crystal white
Meubelpaneel spaanplaat U11026 HG Crystal white
Meubelpaneel spaanplaat U11026 SD Crystal white
Meubelpaneel spaanplaat U11026 SD Crystal white
Meubelpaneel spaanplaat U11026 SM Crystal white
Meubelpaneel spaanplaat U11026 SM Crystal white
Meubelpaneel spaanplaat U11026 XG Crystal white
Meubelpaneel spaanplaat U11026 XG Crystal white
Meubelpaneel spaanplaat U11026 XT Crystal white
Meubelpaneel spaanplaat U11026 XT Crystal white
Meubelpaneel spaanplaat U11027 HG Ice white
Meubelpaneel spaanplaat U11027 HG Ice white
Meubelpaneel spaanplaat U11027 SD Ice white
Meubelpaneel spaanplaat U11027 SD Ice white
Meubelpaneel spaanplaat U11027 XT Ice white
Meubelpaneel spaanplaat U11027 XT Ice white
Meubelpaneel spaanplaat U11102 SD Chalk
Meubelpaneel spaanplaat U11102 SD Chalk
Meubelpaneel spaanplaat U11102 XT Chalk
Meubelpaneel spaanplaat U11102 XT Chalk
Meubelpaneel spaanplaat U11106 SD Powderwhite
Meubelpaneel spaanplaat U11106 SD Powderwhite
Meubelpaneel spaanplaat U115 CST Dark ecru
Meubelpaneel spaanplaat U115 CST Dark ecru
Meubelpaneel spaanplaat U115 W04 Dark ecru
Meubelpaneel spaanplaat U115 W04 Dark ecru
Meubelpaneel spaanplaat U11500 SD Grey white
Meubelpaneel spaanplaat U11500 SD Grey white
Meubelpaneel spaanplaat U11506 SD Ivory white
Meubelpaneel spaanplaat U11506 SD Ivory white
Meubelpaneel spaanplaat U11509 SD Magnolia
Meubelpaneel spaanplaat U11509 SD Magnolia
Meubelpaneel spaanplaat U12000 HG Volcanic black
Meubelpaneel spaanplaat U12000 HG Volcanic black
Meubelpaneel spaanplaat U12000 MP Volcanic black
Meubelpaneel spaanplaat U12000 MP Volcanic black
Meubelpaneel spaanplaat U12000 SD Volcanic black
Meubelpaneel spaanplaat U12000 SD Volcanic black
Meubelpaneel spaanplaat U12000 XG Volcanic black
Meubelpaneel spaanplaat U12000 XG Volcanic black
Meubelpaneel spaanplaat U12000 XT Volcanic black
Meubelpaneel spaanplaat U12000 XT Volcanic black
Meubelpaneel spaanplaat U12007 NW Graphite black
Meubelpaneel spaanplaat U12007 NW Graphite black
Meubelpaneel spaanplaat U12009 SD Silver grey
Meubelpaneel spaanplaat U12009 SD Silver grey
Meubelpaneel spaanplaat U12010 SD Platinum grey
Meubelpaneel spaanplaat U12010 SD Platinum grey
Meubelpaneel spaanplaat U12018 SD Basalt grey
Meubelpaneel spaanplaat U12018 SD Basalt grey
Meubelpaneel spaanplaat U12043 SD Glacier blue
Meubelpaneel spaanplaat U12043 SD Glacier blue
Meubelpaneel spaanplaat U12044 SD Dolphin grey
Meubelpaneel spaanplaat U12044 SD Dolphin grey
Meubelpaneel spaanplaat U12090 SD Bora grey
Meubelpaneel spaanplaat U12090 SD Bora grey
Meubelpaneel spaanplaat U12091 SD Sharky grey
Meubelpaneel spaanplaat U12091 SD Sharky grey
DIY Inspiratieblog

Laat je inspireren door anderen

DIY Inspiratieblog

Bekijk alle inspiratie projecten

Wat anderen maakten

Vergelijkbare producten

Maak je project compleet