• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-
Je bent hier: Maatwerk vakkenkast decoratief

Maatwerk vakkenkast decoratief

Maatwerk vakkenkast decoratief
Om het makkelijker te maken hebben we dit product samengevoegd. Alle informatie over onze maatwerk vakkenkasten vindt je hier als je op 'Maatwerk vakkenkast' klikt!
Vergelijkbare producten
Maatwerk vakkenkast
Maatwerk vakkenkast
 
Vanaf 1.000,-/
Een volledig afgewerkte maatwerk vakkenkast ontwerp je zelf bij OPMAATZAGEN.nl! Met de configurator voor decoratieve maatwerk vakkenkasten bepaal j... Lees verder
  • Bestaand ontwerp of jouw eigen unieke ontwerp
  • Meubelmakers kwaliteit
  • Zelf heel eenvoudig in elkaar te zetten
  • Zelf verven of lakken, met een afgewerkte toplaag of professioneel spuitwerk!
Betaalbaar maatwerk, eenvoudig zelf te monteren

Bestel jouw eigen ontwerp vakkenkast heel eenvoudig online en wij leveren deze binnen werkdagen bij je thuis. Een mooie aanvulling voor ieder interieur!

Jouw vakkenkast wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog in elkaar te schuiven. De onderdelen worden genummerd en zorgvuldig verpakt, vervolgens kies je zelf een bezorgdag die jou uitkomt. Dit kan al binnen werkdagen! Verder vooruit plannen kan natuurlijk ook. De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Dat is écht handig!

Je kunt jouw meubel laten maken in verschillende houtsoorten. We gebruiken standaard een materiaaldikte van 9 mm, waarvan we holle planken maken die stevig zijn en toch licht van gewicht. Om deze mooi en sterk te krijgen, is de minimale dikte van de staande en liggende delen cm. Wil je meer lezen over de montage of ben je op zoek naar afwerktips? Bekijk dan onze instructievideo en lees onze klustips op ons blog.


Hoe werkt het bestellen?
Stap 1: Schets jouw vakkenkast

Het is belangrijk om een schets van jouw kast te maken, zodat wij weten welke indeling je voor ogen hebt. Hiervoor heb je geen ingewikkeld programma nodig! Je kunt ons voorbeeld bekijken en het schetspapier gebruiken. Je kunt ook andere kasten bekijken in onze meubelcollectie.

Stap 2: Bereken direct zelf de prijs

Geef hiernaast in de calculator al jouw wensen door om de prijs van jouw kast te berekenen. Hier kan je ook meer informatie vinden over de opties die je kunt invoegen in je kast.

Stap 3: Upload je schets en bestel direct online

Op basis van deze schets weten wij wat jouw gewenste indeling is. Je kunt eenvoudig direct online betalen via iDEAL. Onze zaagspecialisten gaan dan aan de slag met jouw eigen ontworpen kast!

Stap 4: Zet zelf eenvoudig je kast in elkaar en schilder hem in de gewenste kleur

Als je de kast gaat monteren is het handig om een waterpas, accuboormachine en een trapje bij de hand te hebben. Met de handleiding kun je zelf heel gemakkelijk de kast in elkaar zetten. Wij hebben namelijk al het voorwerk al voor je gedaan! Wil je eerst nog wat tips lezen over hoe je jouw kast mooi en egaal kunt schilderen? Kijk dan op ons blog.


Hulp nodig met het ontwerpen van jouw vakkenkast?

Neem contact op met onze klantenservice. Voor uitgebreid advies ben je ook van harte welkom in onze showroom, maak snel een afspraak met een van onze adviseurs!