• Klustips
Thuiswinkel Waarborg

Tijd om een nieuwe kast te kopen? Bekijk onze tips!

Ken je dat? Je kijkt rond in je huis en opeens denk je: wat een rommel! Hoog tijd om daar wat aan te doen, en hoe kan je dat beter doen dan door een nieuwe kast te kopen die helemaal past bij jouw wensen? In dit artikel lees je onze tips voor een nieuwe kast!

Buffetkast EEF

Buffetkast EEF is een mooi voorbeeld van hoe je optimaal gebruik kunt maken van een ruimte. De kast bestaat uit een aantal open vakken waar je dingen kunt plaatsen die je in het zicht wilt houden. Daarnaast zijn er ook vakken met deurtjes die voorzien zijn van een handig push-to-open systeem, dit zorgt ervoor dat er geen greepjes nodig zijn en dat de kast een rustige en strakke uitstraling heeft. Benieuwd hoe je deze kast in elkaar zet? Bekijk dan deze video!

EEF en nog veel meer andere kasten online bestellen

Buffetkast EEF, en nog veel meer andere kasten, bestel je heel eenvoudig online bij OPMAATZAGEN.nl. In onze meubelcollectie staan verschillende vakkenkasten, buffetkasten, dressoirs, TV-meubels, schuifdeurkasten en nog veel meer! Als je jouw kast hebt gevonden, kun je kiezen uit verschillende houtsoorten waar de kast van gemaakt kan worden. Je kunt zelfs de afmetingen van de kast nog aanpassen als je dat wilt! Staat het ontwerp kast wat jij wilt er niet bij? Dan kun je er ook nog voor kiezen om zelf een kast te ontwerpen en bij ons op maat te bestellen. En met wat fantasie maak je er zelfs een bureau of bankje van. Dit doe je heel eenvoudig door een schets te maken op ons schetspapier en jouw ontwerp te bestellen met onze maatwerk configurator. Genoeg mogelijkheden dus!

Bekijk onze meubelcollectie

Onze favorieten

We zijn trots op elke kast die wij zelf én onze klussers ontwerpen, maar toch heeft iedereen een favoriet. Dit zijn onze toppers!

TV meubel GOOF

GOOF, een fiks TV meubel dat alles heeft wat je maar wensen kan. In het midden is de TV-nis geplaatst, waaraan je jouw TV stijlvol ophangt. Daarboven zijn een aantal open vakken die je helemaal naar wens kunt decoreren. De echte pronkstukken plaats je in de twee open vakken naast de TV-nis. Deze vakken hebben uitsparingen voor spotjes, waarmee je jouw spullen letterlijk in de spotlight zet! De onderste vakken zijn uitgerust met strakke deurtjes, voorzien van een push to open systeem.

Bekijk onze meubelcollectie

Buffetkast EEF

EEF ken je ondertussen al een beetje. Het leuke van EEF is dat de diepte verschilt. Het onderste deel met deurtjes is wat dieper dan het bovenste deel met de open vakken. Dit is praktisch én geeft een mooi effect! De open vakken links onder en rechts boven hebben uitsparingen voor spotjes, zodat je daar je mooiste spullen tentoon kunt stellen.

Vakkenkast JAN

Wil je een duidelijke, symmetrische vakkenkast? Dan staat JAN voor je klaar. In totaal zijn er 8 open vakken die allemaal even groot zijn en twee vakken met dubbele deurtjes. JAN leent zich prima als boekenkast, maar komt ook zeker tot zijn recht met al jouw favoriete pronkstukken erin!

Bekijk onze meubelcollectie

Vakkenkast PIET

PIET is een kanjer van een kast. Niet alleen in zijn forse formaat, maar ook in zijn speelse, doch symmetrische vormgeving. De 10 open vakken bieden genoeg ruimte om mooi aan te kleden en de twee vakken aan de zijkant zijn voorzien van uitsparingen voor spotjes. De twee gesloten vakken zijn afgewerkt met dubbele deurtjes met een push-to-open systeem. Voor PIET is het bijna nog moeilijk om genoeg spullen te vinden om er in op te bergen!

Bekijk onze meubelcollectie

TV meubel GIJS

GIJS, een klassiek TV-meubel dat ruimte biedt voor alles wat je rond je TV wilt opbergen. De gesloten vakken bieden ruimte voor tijdschriften, afstandsbedieningen, mediaspeler(s) of Dvd's als je die nog hebt. Je kunt deze kast volledig naar jouw wens afwerken. Kathleen heeft dat gedaan door twee verschillende kleuren te gebruiken, geeft de kast een heel uniek uiterlijk!

Bekijk onze meubelcollectie

Een kast ontwerpen die perfect past in jouw interieur

Als je optimaal gebruik wilt maken van jouw ruimte kun je natuurlijk het beste gaan voor een kast op maat! Tijdens het ontwerpen kun je dan rekening houden met de ruimte waar je de kast wilt gaan plaatsen. Bij OPMAATZAGEN.nl geef je de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig aan, kies je jouw eigen indeling met open vakken, deurtjes, lades, kleppen of een tv-nis én kies je voor extra opties zoals legplanken, uitsparingen voor spotjes of een plint. Hiermee maak jij de perfecte kast voor jouw interieur! Download ons schetspapier, maak jouw ontwerp en bestel jouw maatwerk vakkenkast via onze handige maatwerk configurator.

Bestel jouw eigen maatwerk vakkenkast!

Laat je inspireren en adviseren!

Nog niet helemaal zeker wat voor kast jij wilt maken? Laat je dan inspireren door de vele projecten die anderen met OPMAATZAGEN.nl hebben gemaakt! We hebben ook allemaal klustips die jou helpen om het beste resultaat te krijgen. Alle inspiratie en informatie vind je op ons blog. Twijfel je nog en wil je graag eerst persoonlijk advies? Dan kun je ook een afspraak maken in onze gloednieuwe showroom. Maak direct een afspraak!

Laat je inspireren op onze blog