Thuiswinkel Waarborg

NIEUW: Volledig afgewerkte meubels op maat!

Op zoek naar een manier om een kast te ontwerpen die je thuis niet meer hoeft af te werken? Check de vakkenkasten gemaakt van gemelamineerd plaatmateriaal op maat van OPMAATZAGEN.nl!

Kasten van gemelamineerd plaatmateriaal

Bij OPMAATZAGEN.nl maken we al een tijdje vakkenkasten op maat. Deze kasten worden door ons volledig op maat gezaagd en hoef je thuis alleen nog in elkaar te zetten en af te werken. Een nieuwe aanvulling op ons meubel- en maatwerkassortiment zijn onze maatwerk kasten gemaakt van decoratief plaatmateriaal. Decoratieve maatwerk kasten worden gemaakt van plaatmateriaal dat afgewerkt is met een gemelamineerde toplaag. De kasten die we hier van maken hoeven dus niet meer afgewerkt te worden!

Bekijk hier alle maatwerk vakkenkasten

Welke structuren zijn er beschikbaar?

Bij een volledige afgewerkte kast is het uiterlijk van het materiaal extra belangrijk. We hebben dan ook ruime selectie aan plaatmateriaal waar de decoratieve maatwerk kasten van kunnen worden gemaakt. Zo kun je maatwerk kasten kiezen in egale kleuren of met een eiken melamine laag. Bekijk alle kleuren hieronder:

    • Wit Dekkend
    • IJswit
    • Mat zwart
    • Zwart eiken

We gaan nog een hoop andere plaatmaterialen toevoegen aan deze lijst, dus hou het assortiment in de gaten! Wil je meer lezen over de specifieke structuren? Lees verder in onderstaand artikel:

Alle houtsoorten uitgelicht

Bestel jouw volledig afgewerkte vakkenkast op maat!

Wil jij ook zo’n mooie zelf ontworpen vakkenkast met jouw gekozen afwerking in huis halen? Bestel dan jouw decoratieve maatwerk vakkenkast bij OPMAATZAGEN.nl. Het is supermakkelijk! Met ons schetspapier teken je jouw kast heel eenvoudig uit. Aan de hand van jouw tekening vul je alle specificaties in onze maatwerk configurator en kun je direct jouw kast bestellen. Wij zagen alle onderdelen op maat en maken er een handig bouwpakket van. Vanaf 15 werkdagen kan je het pakket al bij jou thuis krijgen bezorgd! Wat jij alleen nog maar hoeft te doen is de kast in elkaar schuiven. Waar wacht je nog op? Maak je eigen unieke kast op maat!

Bestel een maatwerk kast

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder. Heb jij het ontwerp al wel in gedachten, maar twijfel je nog over het materiaal? Kom de materialen voelen! Maak een afspraak in onze showroom.