Thuiswinkel Waarborg

Een kast van steigerhout maken

Een kast van steigerhout is op dit moment erg populair. Steeds meer mensen kiezen voor steigerhouten meubelen, voor binnen en voor buiten. Wil jij een mooie kast van steigerhout hebben? Dan kun je die natuurlijk prima zelf maken! Het is een stuk voordeliger dan een nieuwe kast van steigerhout kopen. Daarnaast ben je ook nog eens lekker bezig en kijk je jarenlang tegen een kast aan waar je zelf echt trots op kunt zijn. Beginnen jouw handen al te kriebelen? Dan zit je bij OPMAATZAGEN.nl zeker goed. Bij ons kun je al het nodige materiaal kopen om zelf een kast van steigerhout te maken. Bestel eenvoudig online en wij helpen je met nauwkeurig zaagwerk!

Een kast van steigerhout maken met op maat gezaagd materiaal

Je kunt uitstekend zelf een kast van steigerhout maken. Hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste materialen nodig. Daarnaast kom je in veel gevallen voor aardig wat zaagwerk te staan, met lamme armen en veel spierpijn tot gevolg. Dit hoeft zeker niet, want OPMAATZAGEN.nl biedt je een zeer complete service. Wil jij een kast van steigerhout maken en koop je het hout online bij ons? Dan zagen wij alles voor je op maat. Het enige wat jij hoeft te doen is ons doorgeven hoe groot alles moet zijn en wij gaan voor je aan de slag. Zo kun jij jezelf heel wat tijd en spierpijn besparen. Daarnaast ben je natuurlijk ook veel sneller klaar met het maken van je nieuwe kast van steigerhout. Zo helpen wij jou een heel eind op weg en kun jij veel sneller genieten van je zelfgemaakte houten kast.

'Bestel hier je steigerhout op maat!

Zelf kast van steigerhout maken: maak altijd eerst een bouwtekening!

Een kast van steigerhout is meer dan enkel aan paar aan elkaar gemaakte planken. Het is belangrijk om een plan te hebben als je uiteindelijk echt van een mooie, stevige kast wilt genieten. Hiervoor heb je een bouwtekening nodig. Deze kun je ook prima zelf maken. Teken de kast hoe jij deze graag zou willen hebben, kijk er eens goed naar en maak aanpassingen tot je zeker weet dat alles klopt. Let hierbij op de belasting van de planken, de manier van bevestigen en de maten van het materiaal.

Waaraan voldoet een goede bouwtekening voor een kast?

Het is natuurlijk niet verplicht om zelf een bouwtekening voor de kast van steigerhout te maken. Heb je een mooie steigerhouten kast gezien bij iemand anders en is daar een bouwtekening van aanwezig? Dan kun je deze natuurlijk ook gebruiken. Wel is het belangrijk dat de bouwtekening dan aan bepaalde punten voldoet, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Op de eerste plaats moet de tekening een opsomming laten zien van alle materialen die je nodig hebt (zaaglijst). Daarnaast moeten ook alle maten aanwezig zijn. Hierbij gaat het niet alleen om de afmetingen van het steigerhout, maar bijvoorbeeld ook om de lengte schroeven die je gebruikt. Tot slot is het natuurlijk heel handig wanneer er een praktische uitleg bij de bouwtekening is gevoegd.

Alle hout voor je kast van steigerhout kopen bij OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl is jouw verkooppunt voor al het hout dat je nodig hebt voor het zelf maken van meubelstukken. Zo bieden wij een ruim assortiment plaatmateriaal om mee aan de slag te gaan. Wil jij een mooie kast van steigerhout maken en zoek je naar hoogwaardige, voordelige en mooie steigerhouten planken? Dan kun je uitstekend bij ons terecht. Indien gewenst kun je direct een goede beits bestellen in de gewenste kleur. Bestel eenvoudig online en wij zagen alles voor je op maat. Je kunt je bestelling bij ons ophalen of laten bezorgen op het gewenste adres. Wil jij een kast van steigerhout maken en wil je advies bij het maken van je keuze(s)? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar en adviseert je graag bij het doen van je aankopen in onze webwinkel.

Bestel het steigerhout voor jouw kast op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen jouw planken tot op de millimeter nauwkeurig op maat, zodat jij direct aan de slag kunt!

Bestel jouw steigerhout op maat!