• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 826 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
10
"Ontzettend goede kwaliteit van hout tegen een (vind ik) vrij lage prijs. Een ontzettend mooie kast gebouwd! en inderdaad alles was tot op de mm nauwkeurig! De levering verliep ook fantastisch, keurig een belletje van tevoren, leuk personeel en ze hebben het allemaal naar boven gebracht (4 trappen) Echt niets dan lof."
Ilse Gosliga
Leeuwarden
25 apr. 2018
9
"Alles wat ik besteld had was goed op maat en de verstekken waren ook goed."
Marco / Particulier
Eindhoven
23 apr. 2018
10
"Ik kan alleen maar zeggen Top service"
Snap-Trans
Alblasserdam
19 apr. 2018
10
"Veel mogelijkheden om je eigen afwerking te bestellen werd precies geleverd als gevraagd. Lakdraagfolie MDF is erg gemakkelijk. Afhankelijk van de maten die je nodig hebt kan het goedkoper zijn dan dat je alles zelf doet"
Margreeth
Ede
15 apr. 2018
10
"Nette prijs, correcte levering, prima eindproduct, zeer tevreden."
Rian
Hoofddorp
15 apr. 2018
8
"Na frustratie over hout op maat laten zagen bij een bouwmarkt (of het zelf doen met de decoupeerzaag) is dit wel even wat anders. Alles was perfect op maat (inderdaad tot op de millimeter nauwkeurig) en snel geleverd. Het werd zelfs voor me naar boven gebracht (3e etage, trap). Het maakt doe-het-zelf projecten een heel stuk makkelijker. Een aanrader!"
Dolf
Amsterdam
13 apr. 2018
10
"Allereerst vind ik de hout keuzes, de vorm opties en afwerking opties heel prettig. Prijzen realistisch. Het online bestelproces kan daardoor prima verlopen, zelfs een leek als ik. Uitstekende service! Bij misverstand direct opgelost! Top."
Annemieke
Koog Aan De Zaan
11 apr. 2018
10
"Goede website met fijn bestelproces qua maten, en je ziet direct wat het kost. Goed geprijsd, prima gezaagd, snel geleverd."
8 apr. 2018
9
"Overzichtelijke website. Makkelijk selecteren van de juiste houtsoort / dikte. Hout wordt goed verpakt voor transport."
Erik
Almere-Buiten
8 apr. 2018
10
"Opgeven maten en aflevering volgens afspraak."
Bjorn
Voorburg
7 apr. 2018

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!