• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 823 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
9
"Online besteld, snel geleverd, prima service"
Vanessa
BURGH-HAAMSTEDE
25 jan. 2021
10
"Prima zaagwerk, recht, haaks en precies op de juiste maat. Uitstekend verpakt en keurig op tijd geleverd."
Corto
Wormer
23 jan. 2021
10
"Goede ervaring mee"
Jeroen
Utrecht
20 jan. 2021
10
"Bedankt voor het zeer goed geleverde werk."
Peter
Wijhe
15 jan. 2021
10
"Makkelijk site om te bestellen. Snel en adequaat geleverd. Mooie houten plaat (240x55cm) met afgeronde hoeken. Meer dan tevreden!"
Anne
Oegstgeest
10 jan. 2021
10
"Ik heb opgegeven wat ik wilde hebben en op de millimeter nauwkeurig is het vlot en gied verpakt geleverd. Wat wil een mens nog meer."
Rudy
Heemstede
9 jan. 2021
10
"Alle maten kloppen exact en alle randen zijn schoon (dwz geen rafels, geen splinters, en geen sporen van de zaag). Uitstekend verpakt en als kers op de taart, elke plank apart voorzien van een sticker ( die er ook nog eens makkelijk af gaat) met de maten."
C
Stouthamer
5 jan. 2021
8
"Schappen op maat voor de kast in de berging."
Jan
Twello
1 jan. 2021
10
"Uitstekend"
Jh Veldman
HEERHUGOWAARD
30 dec. 2020
10
"Uitmuntend Het begint met een erg overzichtelijk aanbod en als je vervolgens een keuze gemaakt hebt een schitterende wijze van bestellen via ingetekende sjablonen. Levering erg vriendelijk Nogmaals; een voorbeeld voor velen!"
Jan
Alkmaar
30 dec. 2020

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!